Instalacja rozszerzenia - naprawde nie mogę!
Moderator: Pomocy?!
Instalacja rozszerzenia - naprawde nie mogę!
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
próbuje zainstalować rozszerzenia, zarówno bezpośrednio z www (jest na liście uprawnionych do instalowania oprogramowania) jak i poprzez naniesienie ściągniętego pliku do okna rozszerzeń czy też otwarcie rozszerzenia w Plik-->Otwórz
za każdym razem wywala komunikat: Instalacja oprogramowania jest aktualnie zablokowana. Kliknij Przycisk zmień opcje i spróbuj ponownie.
No wciskam ten przycisk i od kilku godzin robie różne kombinacje opcji i nadal to samo!
Nie umiem czegoś ustawić w FF czy mam ogólną ryfe w kompie jakąś??
- przygnębiony
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
http://mozillapl.org/forum/about-20183.html
ale nic nie rozumiem o co chodzi z jakimś config: itd.?!
walcze z tym już 4tą godzinę!
- przygnębiony
- Gość
może warto umieścić to wyjaśnienie w instrukcji dodawania rozszerzeń??
bo ja tam tego nie znalazłem! tam czyli http://mozillapl.org/pomoc/FAQ:_Rozszerzenia
- przygnębiony
Re: Instalacja rozszerzenia - naprawde nie mogę!
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
przygnębiony pisze:FF1.5PL
próbuje zainstalować rozszerzenia, zarówno bezpośrednio z www (jest na liście uprawnionych do instalowania oprogramowania) jak i poprzez naniesienie ściągniętego pliku do okna rozszerzeń czy też otwarcie rozszerzenia w Plik-->Otwórz
za każdym razem wywala komunikat: Instalacja oprogramowania jest aktualnie zablokowana. Kliknij Przycisk zmień opcje i spróbuj ponownie.
No wciskam ten przycisk i od kilku godzin robie różne kombinacje opcji i nadal to samo!
Nie umiem czegoś ustawić w FF czy mam ogólną ryfe w kompie jakąś??
- Gość
rozszerzenia w wersji 1.5.0.1
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
- Gość
Mam FF 1.5.0.1
Wszystko mam zrobione jak w opisanych opisanych tematach i niemogę nic zainstalować ani bezpośrednio ze strony ani z dysku.
Udało mi się zainstalować All-IN-One sidebar oraz SessionSawer .2
Teraz po Kliknięciu na rozszerzenie i Kliknięciu w wyskakującym okienku "zainstaluj" okienko zamyka się i nic się więcej nie dzieje.
Co to może być?
Z góry wielkie dzięki za wszystkie rady.
Pozdrawiam
Gabson
- Gość
Anonymous pisze:Witam.
Mam FF 1.5.0.1
Wszystko mam zrobione jak w opisanych opisanych tematach i niemogę nic zainstalować ani bezpośrednio ze strony ani z dysku.
Teraz po Kliknięciu na rozszerzenie i Kliknięciu w wyskakującym okienku "zainstaluj" okienko zamyka się i nic się więcej nie dzieje.
Co to może być?
Pozdrawiam
Gabson
Czy sprawdzałeś, jak sytuacja wygląda na nowym profilu?
- errenay
- Z nami od: 11 grudnia 2004, 07:30
mam ten sam problem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
Anonymous pisze:Witam.
Mam FF 1.5.0.1
Co to może być?
Pozdrawiam
Gabson
naciskam - instaluj - i ...NIC. Zdążyłem zainstalować kilka rozszerzen wczesniej i nagle sie urwlo. Ostatnie to A-I-O-S - może z nim jest CUŚ?
- Tubularek
wywal session saver
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
- Tubularekwraca
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa