Proline
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060124 Firefox/1.5.0.1
U mnie wszystko wyświetla się prawidłowo. Nie blokuje Ci czasem jakiś Adblock albo inne rozszerzenie?
- rafalzaq
- Z nami od: 22 sierpnia 2005, 15:41
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
Titanic pisze:i nie wiem, co jest grane...
Ja też, ale innym użytkownikom Fx 1.5.0.1 najwyraźniej działa dobrze, więc wygląda na to, że to u ciebie coś się skopało. Spróbuj na czystym profilu.
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060124 Firefox/1.5.0.1
Czysty profil, świeżo ściągnięte tar.gz, usunięta poprzednia instalacja en-us teraz jest pl-pl i to samo...
Może coś jest z czcionkami? Jakichś brakuje? No nic, będę szukać rozwiązania a na tej stronie chwilowo Opera, przed chwilą sprawdziłem Konquerorem i jest jeszcze gorzej - nie wyświetla żadnych literek w tamtym menu
Wniosek:
Coś jest z czcionkami nie tak
Edit:
Web Developer->Edit CSS->Podmieniłem sobie rodzinę czcionek w menu (dodałem Arial) i jest OK czyli jakiejś nie ma albo jej nie wczytuje.
Edit:
Zainstalowałem brakujące czcionki i już jest OK
Może coś jest z czcionkami? Jakichś brakuje? No nic, będę szukać rozwiązania a na tej stronie chwilowo Opera, przed chwilą sprawdziłem Konquerorem i jest jeszcze gorzej - nie wyświetla żadnych literek w tamtym menu
Wniosek:
Coś jest z czcionkami nie tak
Edit:
Web Developer->Edit CSS->Podmieniłem sobie rodzinę czcionek w menu (dodałem Arial) i jest OK czyli jakiejś nie ma albo jej nie wczytuje.
Edit:
Zainstalowałem brakujące czcionki i już jest OK
- Titanic
- Z nami od: 24 lipca 2005, 12:48
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony