Korespondencja seryjna
Moderator: Pomocy?!
Korespondencja seryjna
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
szukalem na stronie pomocy Tb, w google oraz na tym forum, jednak niestety nie znalazlem informacji, moglem jednak cos przeoczyc bo moze inaczej nazywa sie funkcja ktorej poszukuje
po pierwsze, chodzi mianowicie o wysylanie listow do wielu osob z ksiazki adresowej, nie uzywajac "Przeciagnij i upusc" - czyli przy pomocy tylko klawiatury
po drugie w jaki sposob mozna dodac ksiazke adresowa do widoku glownego okna Tb?
- perl
- Z nami od: 15 lutego 2006, 13:20
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060124 Firefox/1.5.0.1
po drugie w jaki sposob mozna dodac ksiazke adresowa do widoku glownego okna Tb?
zobacz rozszerzenie Contacts Sidebar!
pozdrawiam
- Grzegorz_P
- Z nami od: 01 sierpnia 2003, 22:31
Niewidoczne adresy listy mailingowej
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
- Gość
Re: Niewidoczne adresy listy mailingowej
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050922 Fedora/1.0.7-1.1.fc3 Firefox/1.0.7
Gość pisze:Pozwalam sobie "przykleić sie" do tego tematu i zadać kolejne pytanie. Jak wysyłać korespondencję seryjną tak, by żaden odbiorca nie widział adresów e-mailowych pozostałych odbiorców?
robisz to za pomoca "Ukrytej Kopii"
- perl
- Z nami od: 15 lutego 2006, 13:20
Lista dystrybucyjna...
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.9b5) Gecko/2008041514 Firefox/3.0b5
Chciałabym się dowiedzieć, co zrobić by TB dodawał mi kontakty bezpośrednio do listy dystrybucyjnej (np. "Współpracownicy"), a nie do "Osobistej książki adresowej" (czy "Zebrane adresy") - obecnie wpisuję masę adresów i wszystkie muszę po wpisaniu wyszukać w "Osobistej książce adresowej" (bo oczywiście po wpisaniu nie "podświetla" mi dodanej osoby) i "ręcznie" przenieść do danej listy (podczas wpisywania - zaraz po jej utworzeniu - do listy zużyłam wszystkie dostępne w niej pola...). Czy jest to w ogóle możliwe?
Z góry dziękuję za pomoc
- Gość
Kłopot z listą dystrybucyjną
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.6) Gecko/2009011913 Firefox/3.0.6
Odświeżam temat, bo mam kłopot z listą dystrybucyjną w Tb. Problem polega na tym, że jeśli chcę jednocześnie wysłać maile do powiedzmy 150 osób, które mam w jednej liście dystrybucyjnej, to pojawia się komunikat o złym adresie mailowym.
Problem znika, kiedy dzielę te adresy na kilka grup po np. 30 maili - wtedy one przechodzą. Problem nie leży w źle wpisanych adresach, bo są one prawidłowe. Co może być nie tak?
I jeszcze mam drugie pytanie - jak mogę zrobić, żeby w Viście ikonka Thunderbirda pokazywała mi się koło zegara na dole po prawej stronie (tak jak jest to w XP)? Czy to zależy od ustawienia systemu, czy poczty?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
- Kolejny gość
Odp: Korespondencja seryjna
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:2.0b11) Gecko/20100101 Firefox/4.0b11
- Kitch
Wróć do Klient poczty Thunderbird