Zainstalowałem ostatnio Seamonkey, bo Firefox i Thunderbird to RAMożerne stwory.
Mam jednak problem - nie widzę tu nigdzie okna rozszerzeń.
Instalacja rozszerzeń na addons.mozilla.org nie działa...
Pobrałem kilka plików XPI (XPInstall), ale nie mam do jakiego okna przeciągnąć.
W pomocy nie ma nic o rozszerzeniach (extensions)...
Rozszerzenia w SeaMonkey?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Rozszerzenia w SeaMonkey?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.8.0.1) Gecko/20060130 SeaMonkey/1.0
- Livio
Re: Rozszerzenia w SeaMonkey?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.2) Gecko/20040803
Livio pisze:Zainstalowałem ostatnio Seamonkey, bo Firefox i Thunderbird to RAMożerne stwory.
Hm.... i oczekujesz, że inny program z tego samego kodu źródłowego nie będzie ramożerny?

Livio pisze:Pobrałem kilka plików XPI (XPInstall), ale nie mam do jakiego okna przeciągnąć.
Tu masz piękną instrukcję instalowania rozszerzenia Kalendarz - nadaje się do każdego rozszerzenia gdy masz plik xpi na dysku.
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi 

- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
Re: Rozszerzenia w SeaMonkey?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.8.0.1) Gecko/20060130 SeaMonkey/1.0
E2rd pisze:Livio pisze:Zainstalowałem ostatnio Seamonkey, bo Firefox i Thunderbird to RAMożerne stwory.
Hm.... i oczekujesz, że inny program z tego samego kodu źródłowego nie będzie ramożerny?Livio pisze:Pobrałem kilka plików XPI (XPInstall), ale nie mam do jakiego okna przeciągnąć.
Tu masz piękną instrukcję instalowania rozszerzenia Kalendarz - nadaje się do każdego rozszerzenia gdy masz plik xpi na dysku.
ano jest malo RAMozerny i zdecydowanie szybszy
- Riki
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla pakietów SeaMonkey i Mozilla Suite