Mam problem z waszą witryną.
To że zakładałem kiedyś konto Olek i nigdy mi nie przyszło hasło i uparcie nie chce przysłać mi hasła poprzez odzyskiwanie to już olałem.
Zrobiłem nowe konto Olek1
Próbuje wpisać informacje osobiste, no takie pierdoły imię i nazwisko, strefa czasowa a tu mnie częstuje, że ja jestem not allowed.
No w mordę co jest?
Ja nie chcę zmieniać hasła a on mi za pierwszym razem rzucił, że hasła nie są jednakowe a potem to już tylko not allowed.
Może mi to ktoś wytłumaczyć bo normalne to nie jest.
Dane osobiste - not allowed - ja?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przeglądarka: -
Olek1 pisze:Dopiero zorientowałem się, że zalogowanie na witrynie nie daje zalogowania na forum. Skomplikowane.
Ja też to miałem - dlatego na witrynie mam George, a na forum George2, bo zanim załapałem, mój nick z witryny już na forum był zajęty. Efekt taki, że George z witryny to nie ten sam George z forum :>
Tak z ciekawości - czy Twórcy portalu mogą wyjaśnić czym się kierowali wprowadzając taki podział ?
Pozdrawiam
- George2
- Z nami od: 25 maja 2002, 18:59
George2 pisze:Tak z ciekawości - czy Twórcy portalu mogą wyjaśnić czym się kierowali wprowadzając taki podział ?
Tak to nie jest wygodne. Trzy hasla do strony, forum i mantis. Taki system portalowy, Tworcy nie mieli zabardzo wplywu na ten stan rzeczy. Ale kraza plotki, ze to sie zmieni, wiec glowa do gory
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
To prawda - twórcy strony nie mieli na to wpływu. Forum to osobna aplikacja i ma w... nic sobie nie robi z tego, że jesteś zalogowany na stronie głównej
.
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Olek1 pisze:W końcu udało mi się zmienić swój podpis.
Widać trzeba zamknąć przeglądarkę jeśli się zapomni skasować gwiazdki w polu z hasłem (po holerę to hasło się samo tam wstawia)
i próbować od nowa modyfikacji.
Narzędzia -> Zarządzaj hasłami -> Menedżer haseł
reszty chyba się domyślasz
Pozdr
- George2
- Z nami od: 25 maja 2002, 18:59
No tak ale tam jest myląca podpowiedź: "jeśli chcesz zmienić hasło to wpisz je 2 razy"
Jednoznacznie by było "nie zmieniasz hasła - zostaw puste te pola"
Ja miałem wpisane tylko w pierwsze pole
więc skoro stronka sobie sama wstawiła, a przecież nigdy nie zapamiętywałem na niej hasła - wzięła sobie z poprzedniej strony logowania, to wydawało się, że tak ma być.
No i całe zamieszanie, do tego poźniejsze wyczyszczenie hasła już nic nie daje. Trzeba otworzyć nową sesję. No ale już jest dobrze
Jednoznacznie by było "nie zmieniasz hasła - zostaw puste te pola"
Ja miałem wpisane tylko w pierwsze pole
No i całe zamieszanie, do tego poźniejsze wyczyszczenie hasła już nic nie daje. Trzeba otworzyć nową sesję. No ale już jest dobrze
- Olek1
- Z nami od: 11 marca 2003, 16:57
• Strona 1 z 1