Bardzo czeste zawieszki NVU 1.0
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Bardzo czeste zawieszki NVU 1.0
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Czy ktoś miał taki przypadek, że przy obróbce kodu NVU dostaje totalnej zawieszki ?
U mnie to wystepuje bardzo, bardzo często i już mnie irytuje...
Chce rozsrzerzyc np tabele a tu jeb - zwiecha i program musi zostać zamkniety...
U mnie to wystepuje bardzo, bardzo często i już mnie irytuje...
Chce rozsrzerzyc np tabele a tu jeb - zwiecha i program musi zostać zamkniety...
- polaninwro
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; GNU/Linux i686; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Możesz zawsze spróbować na nowym profilu ale generalnie ten program ma tendencje do zawieszania się (może nie często ale zawsze).
Czasami coś napiszę na stef.log
- Stef
- Moderator
- Z nami od: 16 kwietnia 2004, 11:05
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.8.0.1) Gecko/20060130 SeaMonkey/1.0 Mnenhy/0.7.3.0
jak pracowałem z NVU to conajmniej jeden zwis na 30 minut. Jeszcze częściej część funkcjonalności podczas działania programu przestaje działać (np. funkcja zapisz).
Denerwuje mnie to, że nie ma i nic nie słychać o np. NVU 1.0.1 z poprawioną stabilnością...
Narazie używam dalej Kompozytora SeaMonkey 1.0 - przynajmniej jest stabilny.
Denerwuje mnie to, że nie ma i nic nie słychać o np. NVU 1.0.1 z poprawioną stabilnością...
Narazie używam dalej Kompozytora SeaMonkey 1.0 - przynajmniej jest stabilny.
- Adrianer
- Moderator
- Z nami od: 15 maja 2002, 17:37
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.0.1) Gecko/20060205 Firefox/1.5.0.1
Niestety przyznaję rację: program się zawiesza i to bezdyskusyjnie. Przynajmniej u 5 moich znajomych robiło się tak samo. Oj trzeba by tak zabrać się za poprawienie kodu Nvu co? Chyba czas najwyższy
yoile - współczuje, założę się że jesteś kawalerem hehe
16 godzin przed komputerem - nie ma się czym chwalić...
Pozdrawiam
http://www.pc-medio.cba.pl
yoile - współczuje, założę się że jesteś kawalerem hehe
16 godzin przed komputerem - nie ma się czym chwalić...
Pozdrawiam
http://www.pc-medio.cba.pl
- Diamond
TEN PROGRAM TO LIPA (NARAZIE PRZYNAJMNIEJ)
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; pl) Opera 8.54
ten program to taka lipa ze szok wszystko ci sie stale rozsuwa zmienia swoje polozenie nie mozna 10 min popracowac zeby sobie stronki nie zwalic jak poustawiasz cos po lewej stronie to po prawej potem niemozesz ptp
- osakiller
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; Avant Browser; Avant Browser; .NET CLR 1.1.4322)
No niestety - program bardzo niedopracowany. Po prostu zły. Zawieszania się w dziwnych momentach, rozformatowanie wszystkiego totalnie, błędy w tabelach...
Szkoda, bo taki fajny miał być.
Szkoda, bo taki fajny miał być.
- radek68
• Strona 1 z 1