problem z free download menager
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
problem z free download menager
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.2) Gecko/20060308 Firefox/1.5.0.2
Witam
Posiadam firefoxa 1.5.0.2 i zainstalowałem program free download menager (najnowsza wersja). W opcjach download menagera w zakładce "monitorowanie" odznaczyłem IE i zaznaczyłem mozilla, a mimo to jeśli jestem na jakiejś stronie i klikam na link do pobierania pliku, to włancza się "pobieranie plików" z firefoxa a powinien chyba download menager. Jak to ustawić?
PS. Tak na marginesie to co oferują programy tego typu (no poza tym, że po zerwaniu połączenia pobieramy od tego miejsca) i w czym jest gorsze (jeśli jest) pobieranie bezpośrednio z wbudowanego "pobierania plików) w lisku?
Z góry dzięki za pomoc
Posiadam firefoxa 1.5.0.2 i zainstalowałem program free download menager (najnowsza wersja). W opcjach download menagera w zakładce "monitorowanie" odznaczyłem IE i zaznaczyłem mozilla, a mimo to jeśli jestem na jakiejś stronie i klikam na link do pobierania pliku, to włancza się "pobieranie plików" z firefoxa a powinien chyba download menager. Jak to ustawić?
PS. Tak na marginesie to co oferują programy tego typu (no poza tym, że po zerwaniu połączenia pobieramy od tego miejsca) i w czym jest gorsze (jeśli jest) pobieranie bezpośrednio z wbudowanego "pobierania plików) w lisku?
Z góry dzięki za pomoc
- maurer
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.2) Gecko/20060308 Firefox/1.5.0.2
Proponuję zgłosić się do producenta tego problemu lub zainstalować rozszerzenie download with - jest w polskiej bazie
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
nie znalazłem tam rozszerzenia o takiej nazwietomasiek pisze:zainstalować rozszerzenie download with - jest w polskiej bazie
A jakiego używasz "wspomagacza pobierania plików", bo mogę w sumie zainstalować inny program, który współpracuje z firefoksem?
- maurer
Moja wina - mój błąd - kiedyś z tego korzystałem i omyłkowo podałem... sorki... rozszerzenie to FlashGot
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
• Strona 1 z 1