Panel (Bez nazwy)
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Panel (Bez nazwy)
Przeglądarka: -
Czy tylko ja tak mam, ze jesli strona jest 'ramkowa' i wyswietlona w panelu to zaraz po jej otwarciu tytul panelu jest jaki byc powinien a po kliknieciu czegokolwiek najpierw pojawia sie 'Ładowanie...' a pozniej juz tylko (bez nazwy) ... czy nie tylko ja tak mam?
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
U mnie wyświetla zwykle na zakładce panelu tytuł otwartej strony (najpierw: "Ładowanie", potem tytuł). Ale w ramach ciekawostki - jak czytałem twój post, to miałem napis: "MozillaPL::.... (Bez nazwy)"
(mam wciąż rc3)
- jimbek
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 22:58
Tia
... a tak powaznie czy moglibyscie otworzyc jakas stronke z ramkami, kliknac w cos zeby sie zmienilo i oblookac czy jest jak mowie czy u was wszystko QL ... oczywiscie strona musi byc w panelu czyli minimum 2 panele musza byc otwarte ...
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
Magazyn LOOP
Magazyn LOOP
- wariat
Witam,
Win 98 SE Mozilla 1.0 RC3 (ściągam 1.0
) I tak jak napisałeś...
Stronka po otwarciu odnośnika ma wiadomy tytuł, tzn. go nie ma...
A przy okazji jeszcze jedno - jeśli stronka wymusza rozmiar na cały ekran to w Mozilli najpierw zmniejsza się okno a później powiększa na cały ekran choć wcześniej było a później nie jest zmaksymalizowane - przykład takiej stronki (z ramkami) www.pabjanczyk.pl .
A na marginesie - pisząc teraz odpowiedź mam w tytule panelu bez nazwy...
.
Pozdrawiam
Win 98 SE Mozilla 1.0 RC3 (ściągam 1.0
Stronka po otwarciu odnośnika ma wiadomy tytuł, tzn. go nie ma...
A przy okazji jeszcze jedno - jeśli stronka wymusza rozmiar na cały ekran to w Mozilli najpierw zmniejsza się okno a później powiększa na cały ekran choć wcześniej było a później nie jest zmaksymalizowane - przykład takiej stronki (z ramkami) www.pabjanczyk.pl .
A na marginesie - pisząc teraz odpowiedź mam w tytule panelu bez nazwy...
Pozdrawiam
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
Panowie... przeciez tytul postu brzmi : Panel (bez nazwy)...
wiec taki tytul jest wyswietlany w panelu
Natomiast co do zmiany rozmiaru okien to proponuje wylaczyc zezwalanie na zmiane tegoz okna ...
Advanced -> Scripts&Windows -> i odptaszkowac okienko - Move or resize existing windows
wiec taki tytul jest wyswietlany w panelu
Natomiast co do zmiany rozmiaru okien to proponuje wylaczyc zezwalanie na zmiane tegoz okna ...
Advanced -> Scripts&Windows -> i odptaszkowac okienko - Move or resize existing windows
- user
No tom sie teraz ośmieszył
Ale tak poza tym, to od czasu do czasu zdarza mi się zobaczyć jako tytuł panelu "(Bez nazwy)", pomimo że dana strona ma zdefiniowany tytuł... Więc nadal twierdzę, że coś w tym jest.
Ale tak poza tym, to od czasu do czasu zdarza mi się zobaczyć jako tytuł panelu "(Bez nazwy)", pomimo że dana strona ma zdefiniowany tytuł... Więc nadal twierdzę, że coś w tym jest.
- jimbek
jimbek pisze:No tom sie teraz ośmieszył![]()
aaAAaa jeśli tak,. to proszę o przykłady
- pbartecki
- Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31
HEEEELP!
Tytul watku to faktyczenie Panel (bez nazwy) ... co ma sugerowac, ze chodzi o strone otwarta w panelu i napis na jego naglowku "(bez nazwy)" co jak opisalem (i zostalo to potwierdzone doswiadczaleni eni tylko przezemnie jak wnioskuje).
Jeszcze raz lopatlogogicznie:
1. Ctrl+T (zeby otworzyl sie DRUGI panel)
2. Otworzyc w nim jakas strone z ramkami (frameset) np. http://www.mag-loop.net
3. Sprawdzic czy na panelu jest nazwa jak byc powinna
4. kliknac w jakikolwiek odnosnik w gornej ramce (np. LOOP News)
5. sprawdzic co jest napisane w nazwie panelu
6. PANEL bedzie mial napisane "(bez nazwy)" okno przegladarki bedzie mialo wlasciwy tytul
7. c.b.d.o.

Tytul watku to faktyczenie Panel (bez nazwy) ... co ma sugerowac, ze chodzi o strone otwarta w panelu i napis na jego naglowku "(bez nazwy)" co jak opisalem (i zostalo to potwierdzone doswiadczaleni eni tylko przezemnie jak wnioskuje).
Jeszcze raz lopatlogogicznie:
1. Ctrl+T (zeby otworzyl sie DRUGI panel)
2. Otworzyc w nim jakas strone z ramkami (frameset) np. http://www.mag-loop.net
3. Sprawdzic czy na panelu jest nazwa jak byc powinna
4. kliknac w jakikolwiek odnosnik w gornej ramce (np. LOOP News)
5. sprawdzic co jest napisane w nazwie panelu
6. PANEL bedzie mial napisane "(bez nazwy)" okno przegladarki bedzie mialo wlasciwy tytul
7. c.b.d.o.
Magazyn LOOP
Magazyn LOOP
- wariat
no i dokładnie to potwierdziłem wariacie
i też podałem link do stronki gdzie to występuje - np.: www.pabjanczyk.pl (wystarczy kliknąć w dowolny odnośnik na tej stronie...) Te same objawy...
Pozdrowionka
i też podałem link do stronki gdzie to występuje - np.: www.pabjanczyk.pl (wystarczy kliknąć w dowolny odnośnik na tej stronie...) Te same objawy...
Pozdrowionka
- hADeSik
- Moderator
pbartecki pisze: aaAAaa jeśli tak,. to proszę o przykłady
Z przykładami nie jest łatwo... Ale np. wczoraj jak pisałem odpowiedź na to forum (otwarłem je w nowym panelu) to ujrzałem właśnie "(Bez nazwy)", zamiast "MozillaPL::Napisz odpowiedź", które pojawia się zwykle.
Teraz też udało mi się to powtórzyć - kliknąłem "Zamknij Tagi", i opis panelu zmienił się na ten bez nazwy
Pozdrawiam.
- jimbek
A strony z ramkami ciągle mają w panelu tytuł (Bez nazwy).
Ciągle znaczy również w wersji 1.0
Ciągle znaczy również w wersji 1.0
Pozdrawiam
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
- hADeSik
- Moderator
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite