Kopiuj i wklej - inne rozwiazanie
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Kopiuj i wklej - inne rozwiazanie
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.3) Gecko/20060426 Firefox/1.5.0.3
Witam wszystkich.Udało mi się rozwiazać problem kopiowania i wklejania oraz
zablokowanego paska narzędzi w przeglądarce Firefox.Okazało się że w katalogu System32 siedział cały czas wirus o nazwie "pushow13.dll" który został wykryty dopiero po wgraniu najnowszej bazy wirusów.Dodam że da się go usunąć tylko za pomocą programu Killbox.Przeszukajcie swoje dyski.Pozdrawiam.
zablokowanego paska narzędzi w przeglądarce Firefox.Okazało się że w katalogu System32 siedział cały czas wirus o nazwie "pushow13.dll" który został wykryty dopiero po wgraniu najnowszej bazy wirusów.Dodam że da się go usunąć tylko za pomocą programu Killbox.Przeszukajcie swoje dyski.Pozdrawiam.
- zic
- Z nami od: 09 maja 2006, 18:42
SPRAWA W KOńCU ROZWIąZANA !!!
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.3) Gecko/20060426 Firefox/1.5.0.3
SPRAWA JEST ROZWIAZANA
:):)
U mnie rzeczywiscie powodem bledu z kopiowaniem i wklejaniem byly dwa pliki pushow*(gdzie * oznacza jakas liczbe) ukryte w windows/system32, ale za pomoca programu killbox(wlaczone opcje delete on reboot i unregister .dll) udalo sie je usunac z kompa i znow lisek kopiuje , jak za starych dobrch lat.
Zycze powodzenia w usuwaniu tego problemu
U mnie rzeczywiscie powodem bledu z kopiowaniem i wklejaniem byly dwa pliki pushow*(gdzie * oznacza jakas liczbe) ukryte w windows/system32, ale za pomoca programu killbox(wlaczone opcje delete on reboot i unregister .dll) udalo sie je usunac z kompa i znow lisek kopiuje , jak za starych dobrch lat.
- Polkus
Kopiowanie w firefoxie- nowy user pomaga
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4
ja nie mam takiego pliku, a przeprowadzilem dokladne skanowanie dysku.
żadnych wirusow. odinstalowalem firefoxa wlacznie z kasowaniem wszystkich danych z katalogu profilu anle nie pomoglo.
nie wiem o co chodzi
pomoglo zalozenie noewego profilu uzytkownika w windowsie.
(i skopiowanie wszczesniej zapisanych zakladek)
ale to mnie nie satysfakcjonuje.
żadnych wirusow. odinstalowalem firefoxa wlacznie z kasowaniem wszystkich danych z katalogu profilu anle nie pomoglo.
nie wiem o co chodzi
- PiotrekLWO
Re: Kopiowanie w firefoxie- nowy user pomaga
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1a3) Gecko/20060611 BonEcho/2.0a3
PiotrekLWO pisze:ja nie mam takiego pliku, a przeprowadzilem dokladne skanowanie dysku.
nie wiem o co chodzi
W jakim sensie nie satysfakcjonuje? Firefox działa dobrze, przywróciłeś go normalnego stanu, zakładki masz - w czym problem?
- Ancestor
- Moderator
- Z nami od: 11 czerwca 2005, 20:25
Re: SPRAWA W KOńCU ROZWIąZANA !!!
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0
Polkus pisze:SPRAWA JEST ROZWIAZANA:):)
No dzieki chlopaki bo męczyło mnie juz to masakrycznie, ciagl emusiałem wchodzic w inna przeglądarke aby cos skopiowac, a teraz chodzi cacy
- Gargamell
- Z nami od: 07 listopada 2006, 21:59
Odp: Kopiuj i wklej - inne rozwiazanie
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.5) Gecko/20091102 Firefox/3.5.5 (.NET CLR 3.5.30729)
U mnie przyczyną była piosenka zapisana na pulpicie ściągnięta z wrzuta.pl za pomocą stronki internetowe http://www.sciagnik.net/. po zapisaniu piosenki zauważyłem że nie działa kopiuj/wklej w żadnej przeglądarce ani gg. Tylko w programie pocztowym the bat działało poprawnie. po usunięciu piosenki wszystko wróciło do normy 
- gruchap6
• Strona 1 z 1