Po zainstalowaniu mozilli 1.0 i jej uruchomieniu otwiera mi się mały pasek w lewym górnym rogu... jak powięksie go na pełny ekran to mam ten pasek na górze na całej szerokości ekranu... o co z tym chodzi????
Gdy próbuję uruchomić kuriera lub profile mam to samo.
Przy mozilli 1 RC3 wszystko było ok.
Problemy z Mozillą 1.0
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: Problemy z Mozillą 1.0
Przeglądarka: -
Proponuję odinstalować wszystko, jeśli się nie da (teraz już może) to ręcznie usunąć katalog instalacyjny Mozilli i zainstalować wszystko od początku. W międzyczasie można też założyć nowy profil 
- pbartecki
- Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31
Odinstalowałem mozille 1RC3 skasowałem katalog, zainstalowałem 1.0.
nie działała więc skasiowałem profile... zaistalowałem jescze raz i to samo... jak instaluje znowu 1RC3 mam to zamo co w mozilli 1.0. Przypuszczam że mam namieszane w konfiguracji kompa... no ale mam dwa systemy w98SE i w2000 SP2 i w obydwuch jest to samo:((
nie działała więc skasiowałem profile... zaistalowałem jescze raz i to samo... jak instaluje znowu 1RC3 mam to zamo co w mozilli 1.0. Przypuszczam że mam namieszane w konfiguracji kompa... no ale mam dwa systemy w98SE i w2000 SP2 i w obydwuch jest to samo:((
- MS
Problemy z Mozilla 1.0
Zainstalowalem Mozille 1.0. Po uruchomieniu nie mam menu, zupelnie nic. Jest pasek menu, ale calkiem pusty. Wczesniejsze wersje dzialaly bez problemow. System jest w porzadku, Win2000 na 256MB RAM, tylko kilka programow, wszystko gra i buczy.
- Gość
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite