problemy z flashem
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
problemy z flashem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.6) Gecko/20060728 Firefox/1.5.0.6
http://bacon.umcs.lublin.pl/~twisniewski/flash/ Mam taki problem, że na firefoxie strona się psuję. Strona jest tak skonstruowana, że są to dwa na siebie nałożone flashe. Jeden to animacja drugi to player. Pod innymi przeglądarkami wszystko jest dobrze. Jak mogę ten problem rozwiązać.
- darkan-
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1b1) Gecko/20060710 Firefox/2.0b1
Prawidłowo osadzić flasha? (jest o tym na forum - poszukaj flash i xhtml lub w googlach flash satay)
Po drugie - nie ma czegoś takiego jak center (to wg. mnie może psuć...), bgcolor, embed
polecam przeczytanie pierwszego przyklejonego w tym dziale postu
Po drugie - nie ma czegoś takiego jak center (to wg. mnie może psuć...), bgcolor, embed
polecam przeczytanie pierwszego przyklejonego w tym dziale postu
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
to nie jest rozwiazanie mojego problemu
Przeglądarka: Opera/9.01 (Windows NT 5.1; U; pl)
Zna kto może prawdziwe rozwiazanie tego problemu.
- darkanmac
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1b2) Gecko/20060830 BonEcho/2.0b2
1. Walidator (X)HTML.
2. Walidator CSS.
3. Tajemnice Flasha.
Jak poprawisz te błędy i będzie nadal źle, to wtedy możemy się zastanowić nad przyczyną
2. Walidator CSS.
3. Tajemnice Flasha.
Jak poprawisz te błędy i będzie nadal źle, to wtedy możemy się zastanowić nad przyczyną
- diablownik
- Z nami od: 02 sierpnia 2006, 14:10
• Strona 1 z 1