tlen i ssl
Moderator: Pomocy?!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: POmocy
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; GNU/Linux i686; pl-PL; rv:1.8.0.2) Gecko/20060405 SeaMonkey/1.0.1
Zobacz może taka łopatologiczna instrukcja w czymś pomoże (choć nie gwarantuję, może być odrobinę zdezaktualizowana).
Czasami coś napiszę na stef.log
- Stef
- Moderator
- Z nami od: 16 kwietnia 2004, 11:05
problem z poczta wychodzaca
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1
mam problem! nie umie wysylac wiadomosci- przestalo dzialac w operze, zalozylem thunderbird'a- tez nie dziala.Sprawdzalem tez outlook'a i tez nie idzie. Ustawilem wszystko co trzeba ( jak piszecie ) i nic, caly czas nie udane polaczenie z serwerem lub polaczenie odrzucone. moze to problem mojego systemu W xp? moze tam cos jest przestawione? ja juz trace glowe-prosze o pomoc! Jesli ktos moze pomoc to piszcie na kubex22@o2.pl
dziekuje
dziekuje
- kubex
Przeglądarka: Opera/9.10 (Windows NT 5.1; U; pl)
Eureka
Udalo mi sie skonfigurowac onet i tlen.mialem takie same problemy jak pozostala grupa osob,rozwiazanie problemu okazalo sie banalnie proste jak na to spojrzec (i przynajmniej u mnie zadzialalo).
Chodzilo o to ze serwer poczty wychodzocej o2 nie byl ustawiony jako domyslny (byl nim wczesniej onet),zmienilem domyslne ustawienie i wszystko dzial (podkreslam ze wczesniej dla kazdego konta mialem dobrze wybrany serwer smtp onet-->onet , a o2-->o2).
Wystarczylo ustawic o2 serwer wychodzacy jako domyslny i zrestartowac TB.
Uffff jak sie ciesze to az spadlem z krzesla 8)
Udalo mi sie skonfigurowac onet i tlen.mialem takie same problemy jak pozostala grupa osob,rozwiazanie problemu okazalo sie banalnie proste jak na to spojrzec (i przynajmniej u mnie zadzialalo).
Chodzilo o to ze serwer poczty wychodzocej o2 nie byl ustawiony jako domyslny (byl nim wczesniej onet),zmienilem domyslne ustawienie i wszystko dzial (podkreslam ze wczesniej dla kazdego konta mialem dobrze wybrany serwer smtp onet-->onet , a o2-->o2).
Wystarczylo ustawic o2 serwer wychodzacy jako domyslny i zrestartowac TB.
Uffff jak sie ciesze to az spadlem z krzesla 8)
- SuperŁoś
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Wróć do Klient poczty Thunderbird