GUS tylko dla IE ?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
GUS tylko dla IE ?
Przeglądarka: -
Dlaczego Mozilla 1.4a nie można otworzyć tej strony: www.stat.gov.pl/ . Opera też się wykłada. Czyżby następny serwis rządowy tylko dla IE 
- Waldi
strona GUS
Moja Mozilla 1.3.0 otworzyłą stronę bez problemu. Porównałem z IE5.5sp2 i nie zauważyłem istotnych różnic w sposobie wyświetlenia strony. Może tylko jakaś konkretna funkcja lub link nie działa ?
- Łukasz
u mnie tez ok....
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.4b) Gecko/20030419
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.4b) Gecko/20030419
pozdrawiam serdecznie, emdej
Czasami dochodzę do wniosku, że ludzie są ogólnie głupi. Dziwnym trafem przytrafia mi się to gdy myślę o dwóch tematach, polityce i przeglądarkach :/ (by qviri)
JID: emdej@jabber.org | gg: 17344
Czasami dochodzę do wniosku, że ludzie są ogólnie głupi. Dziwnym trafem przytrafia mi się to gdy myślę o dwóch tematach, polityce i przeglądarkach :/ (by qviri)
JID: emdej@jabber.org | gg: 17344
- emdej
- Z nami od: 03 lipca 2002, 13:40
Re: GUS tylko dla IE ?
Waldi pisze:Dlaczego Mozilla 1.4a nie można otworzyć tej strony: www.stat.gov.pl/ . Opera też się wykłada. Czyżby następny serwis rządowy tylko dla IE
Mam 1.3.1 i jest ok. Ale strona wymaga Javy.
Może nie masz jej zainstalowanej?
- szczepa
MozillaPl 1.0.2 + win98se -> strona się ładuje, wymaga Javy, ale lewe górne, javove
okienko 'gubi' pasek przewijania - wystaje tylko kawałek spod głównej ramki, ale przy wprawnych palcach i oczach da się przewinąć 
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony