MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

poczta.interia.pl - miłe zaskoczenie

Propagowanie produktów z rodziny Mozilli

Moderator: Pomocy?!

Postautor: Nerf » 25 maja 2003, 21:10

Przeglądarka: -

-=sKy=- pisze:co do mojego nicka (...) nie ja go wymyśliłem ale juz tak pozostało ,

Mama ci wymyśliła? :)
I believe that all government is evil, and that trying to improve it is largely a waste of time.
H.L. Mencken
Nerf

Z nami od: 14 stycznia 2003, 22:25

Postautor: -=sKy=- » 25 maja 2003, 21:31

Nerf pisze:
-=sKy=- pisze:co do mojego nicka (...) nie ja go wymyśliłem ale juz tak pozostało ,

Mama ci wymyśliła? :)

Twoja Babcia
-=sKy=-

Z nami od: 08 kwietnia 2003, 00:04

Postautor: Ludwik » 25 maja 2003, 21:41

-=sKy=- pisze:Twoja Babcia

WOW :D Ale obelga :lol:
Nerf, ja bym mu dowalił ;)
A tak na serio to okropna niewdzięczność, że jak już o Mozilli napisali to się zaczynają ich czepiać. Na przyszłość wogle pominą Mozię i będą mieli spokój.
Ludwik
Moderator

Z nami od: 10 marca 2003, 10:05

Postautor: Nerf » 25 maja 2003, 22:01

Nie mam zamiaru się kłócić, ale po prostu nie mogłem się powstrzymać od napisania tego komentarza :D . Swoją drogą nie rozumiem, jak można nie wymyśleć sobie nicka. Gdybym ja miał takiego nicka, jak na mnie niektórzy znajomi mówią, to pewnie pół forum by się ze mnie śmiało :) A tak w ogóle to ta dyskusja jest bezprzedmiotowa. Przypominam tylko, że podstawowa zasada ewangelizowania to: nie bluzgać! Nie wyzywać!. Tłumaczyć wszystko spokojnie i kulturalnie. Inaczej wyrobimy sobie złą opinię... Dlatego do Interii wysłałbym najwyżej uwagę, że jest coś takiego jak MozillaPL. A i tak webmaster na 90% o tym wie.
I believe that all government is evil, and that trying to improve it is largely a waste of time.
H.L. Mencken
Nerf

Postautor: -=sKy=- » 25 maja 2003, 22:05

Nerf pisze:Nie mam zamiaru się kłócić, ale po prostu nie mogłem się powstrzymać od napisania tego komentarza :D . Swoją drogą nie rozumiem, jak można nie wymyśleć sobie nicka. Gdybym ja miał takiego nicka, jak na mnie niektórzy znajomi mówią, to pewnie pół forum by się ze mnie śmiało :) A tak w ogóle to ta dyskusja jest bezprzedmiotowa. Przypominam tylko, że podstawowa zasada ewangelizowania to: nie bluzgać! Nie wyzywać!. Tłumaczyć wszystko spokojnie i kulturalnie. Inaczej wyrobimy sobie złą opinię... Dlatego do Interii wysłałbym najwyżej uwagę, że jest coś takiego jak MozillaPL. A i tak webmaster na 90% o tym wie.

Czyli co angielskie screeny dał z złosliwosci czy ktos mu kazał( moze typy z microsoftu zeby ludziksa sie do mozi zniechęcili ??) albo szukac mu sie nie chciało polskiej wersji ?
-=sKy=-

Postautor: Nerf » 25 maja 2003, 22:40

Być może nie chciało mu się szukać. Ale jeżeli tak bardzo cię to męczy, to może faktycznie spytaj się webmastera i już.
H.L. Mencken
Nerf

Postautor: Archer » 25 maja 2003, 23:46

-=sKy=- pisze:Czyli co angielskie screeny dał z złosliwosci czy ktos mu kazał( moze typy z microsoftu zeby ludziksa sie do mozi zniechęcili ??) albo szukac mu sie nie chciało polskiej wersji ?

A czy w ogóle widziałeś co jest napisane na stronie?
Że podają konfigurację do Netscape Messenger 6.0 oraz Mozilla Mail.
Oba te programy są po angielsku. Jeżeli pod linkiem do konfiguracji Netscape'a byłby Kurier Poczty do wtedy dopiero byłoby wszystko pokręcone!

Jeżeli coś mogliby zrobić, to DODAĆ jeszcze jedną instrukcję, dla MozilliPL. Jednak na pewno nie zamiast tej, bo jest sporo użytkowników Netscape'a, którzy się zwykle mniej znają na kompach nię userzy Mozilli i o ile my sobie poradzimy mając angielski wzór, to oni nie muszą mając tylko polski. Wersji angielskiej Mozilli używa w Polsce, z różnych względów, też sporo osób.
"To, co musiałeś odkryć samodzielnie, zostawia w twym umyśle ścieżkę, którą w razie potrzeby możesz pójść jeszcze raz." Georg Christoph Lichtenberg
Archer

Z nami od: 21 maja 2003, 23:41

Postautor: emdej » 26 maja 2003, 08:49

-=sKy=- !
przywoluje cie do porzadku.
czy tak wiele wymagamy chcac abys nikogo nie obrazal i sie z nimi nie klocil ?

a tak poza tym to proponuje zamknac te bezproduktywna dyskusje, bo przestala do czegokolwiek prowadzic...
pozdrawiam serdecznie, emdej
Czasami dochodzę do wniosku, że ludzie są ogólnie głupi. Dziwnym trafem przytrafia mi się to gdy myślę o dwóch tematach, polityce i przeglądarkach :/ (by qviri)
JID: emdej@jabber.org | gg: 17344
emdej

Z nami od: 03 lipca 2002, 13:40

Postautor: Marta » 26 maja 2003, 15:47

Właśnie....
Zaczynam w ogóle żałować, że o tym wspomniałam....
:: wspólne profile linux i windows ::
:: Ubuntu Breezy, FF 1.5.0.1 ::
Marta

Z nami od: 04 września 2002, 15:08

Postautor: express » 27 maja 2003, 11:50

Nie rozumiem: jakieś kłótnie, zamiast usiąść i zrobić taki opis wraz z screenami z polskiej wersji i wysłać.
Jestem świeżym mozillowcem. Nie doczytałem atku do końca, bo wkurzyła mnie kłótnia i wyzywanie się.
express

Postautor: Burcu » 27 maja 2003, 18:02

Jeśli to komuś poprawi humor to napiszę, że Wirtualna Polska przy opisie konfiguracji podaje screeny z polskiej wersji Mozzi :wink:

Link: http://poczta.wp.pl/autoryzacja/czytnik.html?cz=moz
Mozilla - Rethink your priorities...
Burcu

Z nami od: 01 sierpnia 2002, 21:01

Postautor: marcoos » 27 maja 2003, 18:27

Burcu pisze:Jeśli to komuś poprawi humor to napiszę, że Wirtualna Polska przy opisie konfiguracji podaje screeny z polskiej wersji Mozzi

No, to TPSA może, a Interia nie? :)
marcoos
Moderator

Z nami od: 12 października 2002, 10:25

Postautor: Nerf » 27 maja 2003, 18:28

A wysłał ktoś chociaż do nich maila, że tak się wszyscy czepiacie?
H.L. Mencken
Nerf

Postautor: -=sKy=- » 28 maja 2003, 01:07

Nerf pisze:A wysłał ktoś chociaż do nich maila, że tak się wszyscy czepiacie?

Wysłał wysłał ciekawe co odpowiedzą :-)))))
-=sKy=-

Poprzednia

Wróć do Promocja