Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; DesktopBSD i386; en-US; rv:1.9a5pre) Gecko/20070529 SeaMonkey/2.0a1pre
Bo to prawda

Moje menu kontekstowe w Firefoksie wygląda następująco:

Dodałem dwie opcje: 1) zrzuty ze stron www do jpg/png, 2) tłumaczenie z Ling.pl i wywaliłem praktycznie całą resztę: nawigacja (wstecz, dalej, zatrzymaj i odśwież mam przyciski na pasku narzędziowym i skróty klawiszowe - mnie wystarcza, inni mogą mieć gesty), zapisz stronę, kierunek tekstu, otwórz odnośnik w nowej karcie/oknie (wolę LPM lub SPM), dodaj do zakładek i pokaż ramkę (bo mam wygodniejsze skryptozakładki), wyślij odnośnik/obrazek i co tam jeszcze, pozbyłem się też kilku nieużywanych opcji AdBlocka. Jednym słowem kilkunastu pozycji z menu kontekstowego. Wszystko dzięki
Menu Editorowi, pomocny może być też
Menu Mod.
kabzior pisze:I najważniejsze - jak zaznaczyć tekst np "Firefox" to jest w menu kontekstowym "znajdź w google firefox" a chciałbym dodać opcję "znajdź Firefox w" i tu submenu z wszystkimi wyszukiwarkami które są zainstalowane w Fx.
Tutaj to Ci się chyba Opera marzy

Nawiasem mówiąc ja mam (aczkolwiek wyłączone)
Szukaj w Google: "firefox".
Ale na to też jest sposób - zainteresuj się rozszerzeniem
Context Search.
Lub
SmartSearch
Lub
SearchWith
Widzę, że mamy podobne potrzeby, co do Firefoksa. Pozdrawiam i zapraszam ponownie na bloga!
Mnie brakuje możliwości kolorowania pewnych pozycji w menu (zarówno kontekstowym jak i zwykłym, np. na zielono coś tam, na czerwno coś tam itd.), ale to już tylko taki kaprys