MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Help...

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

Help...

Postautor: kusiub » 29 maja 2003, 05:15

Przeglądarka: -

Mam problem proobowalem sie zalogowac w "http://www.ingbankonline.pl".
Niestety wyskakuje mi blad "Twoja przegladarka nie obsluguje tego rodzaju ramek" czy jakos tak czy moogl bym cos z tym zrobic. Posiadam Mozzile PL 1.3...
PLZ HELP !!! :(
kusiub

Z nami od: 29 maja 2003, 05:09

Re: Help...

Postautor: KLAPEK » 29 maja 2003, 07:18

kusiub pisze:Mam problem proobowalem sie zalogowac w "http://www.ingbankonline.pl".
Niestety wyskakuje mi blad "Twoja przegladarka nie obsluguje tego rodzaju ramek" czy jakos tak czy moogl bym cos z tym zrobic. Posiadam Mozzile PL 1.3...
PLZ HELP !!! :(

Niestety nie masz co myśleć o zalogowaniu się w ING :(
Ten 'wspaniały' bank obsługuje tylko IE i tylko z pseudo M$VMJava :(
Jakiś czas temu kilka godzin walczyłem by toto odpalic u ojca - wisząc na ich hotlinie - kazali mi ściągać z jakiś prywatnych stron ten badziew jakim jest M$VMJ, instalować, restartować, zasysać inną wersję M$IE, cos tam zmieniać i dopiero po długich bojach to badziewie ruszyło.
Gdybym to ja miał tam konto, to po informacji o tej M$VMJ już bym je zmienił ;)
Na szczęście w mBanku nie ma takich kłopotów :lol:
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
KLAPEK
Moderator

Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05

Re: Help...

Postautor: mm » 29 maja 2003, 08:10

Co jakis czas pisze od BSK (jest tam taka opcja do wysylania korespondencji do banku), by przystosowali strone do standardow panujacych w internecie, bo jest dla mnie dosc klopotliwe uruchamianie IE (musze kozystac z innego komputera). Po kilku zwykle dniach dostaje odpowiedz, ze byc moze zmieni sie to w nowszej wersji oprogramowania i na tym sie konczy.

Moze gdyby liczba narzekajacych przekroczyla jakas mase krytyczna to by to zmienili.

Proponuje wiec bys i Ty co jakis czas poprosil o taka zmiane ;)

P.S. Niedawno cos im tam nie dzialalo... (znaczy sie M$JScript posiadlal bledy) i w koncu nie wiedzialem czy zlecilem przelew czy nie... dobrze, ze uzupelnili system o mozliwosc przegladania wszystkich ostatnich operacji bo zaczynalem sie juz wkurzac...
mm

Z nami od: 23 października 2002, 19:23

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony