Tlumaczenie dodatkow
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Tlumaczenie dodatkow
Przeglądarka: -
Ciekawe jakie bedzie zainsteresowanie...????
Hehe na razie mamy jeden niezalezny - Multizille od hADeSiKa
Moze akurat ktos(:wink:) sie zmobilizuje jak zobaczy ze jest zainsteresowanie...
Moze akurat ktos(:wink:) sie zmobilizuje jak zobaczy ze jest zainsteresowanie...
- cpu
- Z nami od: 05 listopada 2002, 22:07
Zagłosowałem na Kalendarz, ale z chęcią jeszcze chciałbym Toolbar -> szkoda że Ankiety nie mają kilku opcji na raz do wyboru 
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
Ale to nie zmienia faktu ze czeka na niego duzo ludzi od dawna a poza tym jak kalendarz bedzie przetlumaczony szybciej niz 1.5a to GmbH i pbartecki beda mieli mniej roboty a my bedziemy mieli szybciej mozie... PL
- cpu
Cpu: Kalendarz trudno nazwac dodatkiem z dwoch powodow:
1) To nie jest dodatek, to cos wiecej - modul (zroc uwage ze posiada skompilowane bibloteki)
2) Kalendarz jest juz dostepny w niektorych pakietach "oficjalnych" z mozilla.org (troche dziwnie nazwac kuriera poczty dodatkiem nie sadzisz?)
1) To nie jest dodatek, to cos wiecej - modul (zroc uwage ze posiada skompilowane bibloteki)
2) Kalendarz jest juz dostepny w niektorych pakietach "oficjalnych" z mozilla.org (troche dziwnie nazwac kuriera poczty dodatkiem nie sadzisz?)
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
Googlebar 0.5.0.07 jest juz przetlumaczony - wieczorem zrobie XPI i bedzie on tam gdzie multizilla od hADeSiKa
Calendar - locale sa juz przerobione w 85% ale to wersja mocno robocza - potrzebna bedzie pomoc innych - sugesti do tlumaczenia... nie zagladalem do contenta ale mysle ze tez tam troche bedzie trzeba grzebac...
Preferences Toolbar 2 juz troche jest lizniety (przez hADeSiKa glownie) ale jest duzo zabawy z contentem - mysle ze wezme sie za to jak bede mial chec i skoncze calendar
Nie wiem co chcecie jeszcze - powiedzcie - ja tlumacze to czego sam uzywam,
Calendar - locale sa juz przerobione w 85% ale to wersja mocno robocza - potrzebna bedzie pomoc innych - sugesti do tlumaczenia... nie zagladalem do contenta ale mysle ze tez tam troche bedzie trzeba grzebac...
Preferences Toolbar 2 juz troche jest lizniety (przez hADeSiKa glownie) ale jest duzo zabawy z contentem - mysle ze wezme sie za to jak bede mial chec i skoncze calendar
Nie wiem co chcecie jeszcze - powiedzcie - ja tlumacze to czego sam uzywam,
- cpu
Re: Tlumaczenie dodatkow
cpu pisze:Ciekawe jakie bedzie zainsteresowanie...????
Skromnie dodam, że jest jeszcze moje tłumaczenie Enigmail do Kuriera Poczty, dostępne na stronach projektu http://enigmail.mozdev.org
Proponuję zebrać te informacje i pliki i stworzyć listę spolszczonych dodatków na mozillapl.org - nie wszystko przecież będzie umieszczone w paczkach wypuszczanych przez MozillaPL Team, a zbiorcza informacja w jednym miejscu na pewno się przyda.
- irekc
- Z nami od: 12 lipca 2002, 12:41
W planach (haha, wiem ze to juz smieszne
jest zrobienie Mozillan Extensions Center, z sekretarkami, kawa dla gosci i malym centrum konferencyjnym
Choc na razie mozna zaczac juz od zebrania tego co jest - mozillapl.org sluzy tutaj pomoca
Choc na razie mozna zaczac juz od zebrania tego co jest - mozillapl.org sluzy tutaj pomoca
- pbartecki
- Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31
lenrock pisze:Tab browser extension czyli inne dodatek wiele razy wspominany na forum za swoją przydatność i "ukulturalnianie"Firebirda . Szkoda że nie został wpisany do listy.
Nie ma sprawy tylko jak sie uporam z tym co mam...
- cpu
pbartecki pisze:W planach (haha, wiem ze to juz smiesznejest zrobienie Mozillan Extensions Center, z sekretarkami, kawa dla gosci i malym centrum konferencyjnym
![]()
Myslisz ze to moje tlumaczenie calendarka przed wami ma sens? bo juz sam nie wiem... mam juz dosyc dosyc - pare linijek plikow z locale potem zobacze jak z contentem w kazdym badz razie to jest tlumaczenie nad ktorym trzeba troche popracowac - tzn zapytac o opinie innych dlatego lepiej moim zdniem zaczac to wczesniej...
- cpu
Pozwolę sobie zauważyć, że Lenrock robi SpiderZillę
BTW: PrefBar prawie gotowy
BTW: PrefBar prawie gotowy
Pozdrawiam
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
lenrock pisze:Zmobilizowałem sie i rozpocząłem tłumaczenie mojego ulubionego Tabbrowsera , sądzę że jeszcze dziś przez noc i jutrzejszy poranek to zakończępóźniej dam linka
Super!!!
Ale sie porobilo
Lenrock: podaj mi jakiegos linka do strony tabbrowosera (sorki nie mam czasu szukac
Jutro wieczorem juz chyba wypuszcze w koncu Googlebara - chce jeszcze przetlumaczyc instalator (tylko on mi zostal) no i wezme sie za Calendarka - widze tez ze Prefbar niedlugo bedzie - zyc nie umierac!
- cpu
Oryginalny Tabbrowser http://white.sakura.ne.jp/~piro/xul/_ta ... ns.en.html
Ta akcja tłumaczenia dodatków to w ogóle powinna wcześniej powstać a i mam pytanie zna ktoś jakiś dobry notes co da się od razu pisać polskimi znakami w UTF-8 ?? bo na razie korzystam z konwertera ogonki97. najlepiej pod Winde ale znajomośc takowego pod Lina także się przyda.
Ta akcja tłumaczenia dodatków to w ogóle powinna wcześniej powstać a i mam pytanie zna ktoś jakiś dobry notes co da się od razu pisać polskimi znakami w UTF-8 ?? bo na razie korzystam z konwertera ogonki97. najlepiej pod Winde ale znajomośc takowego pod Lina także się przyda.
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2003, 22:19 przez lenrock, łącznie zmieniany 1 raz
- lenrock
- Moderator
- Z nami od: 09 grudnia 2002, 19:33
Kompozytor stron z Mozilli
PS: Generalnie GoogleBar i PrefBar są gotowe - czekam jeszcze na ostatnie informacje od CPU i można będzie pobierać
PS: Generalnie GoogleBar i PrefBar są gotowe - czekam jeszcze na ostatnie informacje od CPU i można będzie pobierać
Pozdrawiam
hADeSik
hADeSik
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
lenrock pisze:Orginalny Tabbrowser http://white.sakura.ne.jp/~piro/xul/_ta ... ns.en.html
Tez wlasnie szukam bo nieszczesna M$ Winda i jej UTF to koszmar...
Na razie uzywam polskiego infox free 1.0 (http://pb.wckp.lodz.pl/bin/infox10.exe) niby edytor XMLa ale UTF8 (i nie tylko ma...)
Co do akcji dobze ze jednak jest
- cpu
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Wróć do Programowanie z użyciem technologii Mozilli