Nawigator i mBank
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Nawigator i mBank
Przeglądarka: -
Mam problem z funkcjonowaniem przegladarki - po bezproblemowym zalogowaniu sie do mBanku nie mozna z niego korzytac (tj tam jest frameset i klikniecie na jedniej ze stron podzialu powinno zmienic inna ale nic takiego sie nie dzieje )- czy ktos ma ten sam problem ? W jaki sposób go rozwiązać - bo w tej chwili (niestety
) zetem zmuszony korzystac z ie ....
- Gandalf
Re: Nawigator i mBank
Przeglądarka: -
Gandalf pisze:Mam problem z funkcjonowaniem przegladarki - po bezproblemowym zalogowaniu sie do mBanku nie mozna z niego korzytac (tj tam jest frameset i klikniecie na jedniej ze stron podzialu powinno zmienic inna ale nic takiego sie nie dzieje )- czy ktos ma ten sam problem ? W jaki sposób go rozwiązać - bo w tej chwili (niestety) zetem zmuszony korzystac z ie ....
Edycja->Preferencje->Zaawansowane->Skrypty i wtyczki (Skrypty i okna)-> zaznaczyć Otwierać niepożądane okna...
- GmbH
- Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050520 Firefox/1.0.4
Witam!
U mnie też nie działa od ok. tygodnia. Właczenie wyskakujących okien nie pomogło.
System Linux Gentoo, przegladarka Firefox 1.0.4
W infolini technicznej mbanku nie potrafili mi pomóc.
Problem prawdopodobnie powstał po aktualizacji firefoksa do wersji 1.0.4
Pozdrawiam
U mnie też nie działa od ok. tygodnia. Właczenie wyskakujących okien nie pomogło.
System Linux Gentoo, przegladarka Firefox 1.0.4
W infolini technicznej mbanku nie potrafili mi pomóc.
Problem prawdopodobnie powstał po aktualizacji firefoksa do wersji 1.0.4
Pozdrawiam
- Radioaktywny
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
Z innego topicu wynika, że może być to problem rozszerzenia IE View w wersji 1.2.1 w połączeniu z TabBrowser Extension...
I ja tak miałem...
Zmieniłem TBE na Tab Mix. W międzyczasie pojawiła się nowsza wersja IE View ale już nie sprawdzałem czy działa z TBE.
I ja tak miałem...
Zmieniłem TBE na Tab Mix. W międzyczasie pojawiła się nowsza wersja IE View ale już nie sprawdzałem czy działa z TBE.
Leepa
- Leepa
- Z nami od: 09 grudnia 2004, 09:31
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony