MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

problem z all in one gestures

Dodatki rozszerzające funkcjonalność i schematy wyglądu Mozilli Firefox

Moderator: Pomocy?!

problem z all in one gestures

Postautor: darek1 » 23 stycznia 2008, 22:15

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11

Mój problem z all in one gestures jest dość ciekawy :).
Mianowicie polega na tym że na wykopie, np na tej stronie po kliknięciu w pokaż komentarz przeglądarka przechodzi na stronę główną. Po wyłączeniu all in one gestures wszystko wraca do normy. Pewnie jest to wina właśnie all in one, bo przy włączonym samym all in one problem ten występuje, a po wyłączeniu wraca do normy.
Za bardzo nie mam pomysłu jakie ustawienia z tego rozszerzenia miałyby wpływ na takie zachowanie przeglądarki, a parę funkcji tego rozszerzenia jest przydatnych.
darek1

Z nami od: 15 września 2004, 13:14

Postautor: darek1 » 18 kwietnia 2008, 08:21

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14

Temat dość stary ale podam jak mi udało się poradzić z tym problemem.
Więc co ciekawe bety Firefoksa 3.0 i późniejsze nighties nie mają problemów z takimi odnośnikami przy zainstalowanym all in one gestures.
Jeżeli jednak ktoś używa wersji 2.0 to polecałbym zmianę rozszerzenia na Fire Gestures, w którym jest większość funkcji all in one a nie sprawia takich problemów.
darek1

Z nami od: 15 września 2004, 13:14

Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa