- jak ktoś ma ochotę zapraszma do pobrania tutaj.
Skórka ma jeszcze kilka znanych mi bugów, za jakiś czas w wolnej chwili je poprawie.
Moderator: Pomocy?!
Przeglądarka: -
dls pisze:Dostosowałem schemat modern do Firebirda. Wygląda to tak:
Skórka ma jeszcze kilka znanych mi bugów, za jakiś czas w wolnej chwili je poprawie.
klik pisze:http://texturizer.net/firebird/themes.html#Phoenity%20Modern
dls pisze:Skórka ma jeszcze kilka znanych mi bugów, za jakiś czas w wolnej chwili je poprawie.
dls pisze:Dostosowałem schemat modern do Firebirda. Wygląda to tak:
dls pisze:Dla mnie brak schematu "Modern" dla FireBirda był największą jego wadą
dls pisze:Wiem, że istnieje Phoenity Modern, ale ikonki w nim użyte zadają gwałt całej urodzie Moderna. Zrobiłem więc swoje - mam nadzieję że bliższe estetyce oryginału.
dls pisze:Błędy o których wiem to:- bylejakie ikony w "preferancjach"
Pitreck pisze:- Offline w Menu File(bedzie w MFb 0.7)
lenrock pisze:Pitreck pisze:- Offline w Menu File(bedzie w MFb 0.7)
A próbowałeś może zrobić odpowiedni guzik w prefbarze ??
mm pisze:Sam sie zastanawialem czy sie tym nie zajca... ale czasu jak na lekarstwo
Pitreck pisze:lenrock pisze:Pitreck pisze:- Offline w Menu File(bedzie w MFb 0.7)
A próbowałeś może zrobić odpowiedni guzik w prefbarze ??
Sorry, ale nie za bardzo czaje o czym mowisz....
emdej pisze:niby ok, ale od poczatku cos mi nie pasowalo i juz wiem !
te ikony, to wszystko.... to jest za male ! w SM bylo wieksze i do tego jestem przyzwyczajony, moze sie czepiam, ale na prawde SM Modern mi sie podoba
lenrock pisze:Preference toolbar ma możliwość tworzenia nowych guzików , nie wiem niestety jaka funkcją się włącza tryb offline , ale jeżeli już byś gdzieś to wyśledził to zamiast zmieniać wygląd całego programu łatwiej wykorzystać prefbara wejśc w ustawienia jego (w firebirdzie trzeba na razie robić to trochę niewygodnie z adresu chrome://communicator/content/pref/pref.xul ) znaleść możliwość dorabiania nowych guzików "new item" > button dać jakąs nazwę iw zapisku onclick dać funkcję jaką będzie wywoływało wciśnięcie tego guzika ;ja sobie zrobiłem dla przykładu taki nowy guzik z funkcją runSpiderZilla() a ty potrzebujesz znaleść funkcję włączającą tryb offline z mozilli , jak ci się nie uda lub nie chce ci się w to bawić to poczekasz do wersji 0.7 i tyle
Wróć do Rozszerzenia dla pakietów SeaMonkey i Mozilla Suite
Zarejestrowani użytkownicy: Baidu [Spider], dexter, Google [Bot]