wkużający flash
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
wkużający flash
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11
jak odinstalować z firefoxa tego cholernego flasha? nie wiem skąd się to cholerstwo wzięło w mozilli, chyba przez nieuwagę go zainstalowałem i teraz nie wiem jak go usunąć.
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11
chodzi mi o to że strasznie mnie [ciach] te migające reklamy na każdym portalu, nie chcę ich oglądać i dlatego nie chce flesza. jak potrzebuje flesza to otwieram stronę w IE a mozille chcę mieć wolną od tego nataczywego spamu.
//takie słownictwo to możesz w domu sobie używać lub na podwórku - ale nie na publicznie dostępnym forum. tomasiek
//takie słownictwo to możesz w domu sobie używać lub na podwórku - ale nie na publicznie dostępnym forum. tomasiek
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11
http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/current/uninstall_flash_player.exe
Ale nie trzeba usuwać:
Flashblock
FlashKiller
AdBlockPlus
Za to trzeba więcej kultury przy publicznych wypowiedziach.
Ale nie trzeba usuwać:
Flashblock
FlashKiller
AdBlockPlus
Za to trzeba więcej kultury przy publicznych wypowiedziach.
- kabzior
- Z nami od: 11 sierpnia 2006, 19:18
• Strona 1 z 1