Witam
mam problem z instalacją dodatków do thunderbirda 2 (to samo było z poprzednią wersją, jeszcze nie udało mi się zainstalować żadnego dodatku) Robię wszystko zgodnie z instrukcją, ale dodatek po restarcie jest opisany w menu dodatków w ten sposób:"zostanie zainstalowany po ponownym uruchomieniu programu Thunderbird", niestety to nie następuje.
Szczególnie zależy mi na korzystaniu z "folderpane tools" i "lighting", próbowałem też zainstalować inne.
dlaczego dodatki się nie instalują
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3
Zacznij od Standardowej Diagnostyki
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12
Witam,
ja natomiast mam problem z instalacja Signature Switch. Niby wszystko w porzadku, skopiowal sie plik na pulpit, nastepnie przeprowadzilem procedure przez narzedzia/doatki ale ikona na pasku nie pojawila sie.
Pzdr Tadol
ja natomiast mam problem z instalacja Signature Switch. Niby wszystko w porzadku, skopiowal sie plik na pulpit, nastepnie przeprowadzilem procedure przez narzedzia/doatki ale ikona na pasku nie pojawila sie.
Pzdr Tadol
- tadol
- Z nami od: 22 lutego 2008, 11:22
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Thunderbirda