Witam!
By ściągać bez limitów z megoupload.com używam zango. Lecz jest problem, mianowicie gdy razem z zango uruchamiam mozillę to 3 razy wyskakuję błąd o nieprawidłowościach. aż wstyd się przyznać, ale na internet explorer chodzi BEZ ZARZUTU, nie rzucę mozilli bo jest za dobra, ale może pomożecie jakoś naprawić ten błąd?
Zango i mozilla firefox
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Zango i mozilla firefox
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12
- Dobuch93
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9b3) Gecko/2008020514 Firefox/3.0b3
1. nie ten dział - przneiosłem
2. to że IE nie reaguje na program zakwalifikowany jako adware i spyware - jego strata
3. a może więcej szczegółów - jaki błąd?
2. to że IE nie reaguje na program zakwalifikowany jako adware i spyware - jego strata
3. a może więcej szczegółów - jaki błąd?
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9b4pre) Gecko/2008022404 Minefield/3.0b4pre
tomasiek pisze:2. to że IE nie reaguje na program zakwalifikowany jako adware i spyware - jego strata
To jeszcze nic, na forum forum IDG.pl można znaleźć jeszcze lepszy wątek o Zango:
wojteklisek pisze:Zainstalował mi się na komputerze program "zango", nie wiem do czego on jest i co robi. Próbuje go odinstalować przez dodaj/usuń programy ale nie moge (...)
@Dobuch93: (1) nie podawaj adresu mailowego (usunąłem go), jedyne co na niego dostaniesz to spam. Po to mamy forum by tu umieszczać odpowiedzi; (2) skorzystaj lepiej z rozszerzenia Megaupload SX, które nie jest spywarem ani nie wyświetla reklam.
A Zango usuń --> Adware.ZangoSearch
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.
Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
- Grzegorz
- Moderator
- Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33
• Strona 1 z 1