MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Auto Resize JPEG 0.1.1 - błąd podczas wysyłania

Dodatki rozszerzające funkcjonalność i schematy wyglądu Mozilli Thunderbird

Moderator: Pomocy?!

Auto Resize JPEG 0.1.1 - błąd podczas wysyłania

Postautor: Jutek » 02 sierpnia 2008, 18:42

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1

Witam wszystkich,

niedawno trafiłem na przydatny dla mnie dodatek do Thunderbirda: "Auto Resize JPEG" - zmniejsza zdjęcia przed wysłaniem do zdefiniowanych wcześniej w opcjach rozmiarów.

Kod: Zaznacz cały
https://addons.mozilla.org/pl/thunderbird/addon/5773

Podczas wczorajszego testowania dodatek chodził bez zarzutu. Dzisiaj wyskakuje mi błąd podczas próby wysłania zdjęć (mimo iż niczego nie zmieniałem):

Obrazek

PS Sprawdzałem kilkakrotnie - podana ścieżka do folderu tymczasowego istnieje i jest taka sama jak w komunikacie. Folder "temp" jest pusty.

Proszę o radę. Pozdrawiam,
Jutek 8)
Jutek

Postautor: Grzegorz » 02 sierpnia 2008, 21:47

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1a2pre) Gecko/2008080103 Minefield/3.1a2pre

Na problemy z dodatkami najlepsza "standardowa diagnostyka".

P.S. Czegoś takiego szukałem! Muszę tylko sprawdzić, co się dzieje z oryginalnymi obrazkami (czy pozostają niezmienione).
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.

Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Grzegorz
Moderator

Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33

Postautor: Gość » 03 sierpnia 2008, 08:49

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1

GrzegorzJZD pisze:Na problemy z dodatkami najlepsza "standardowa diagnostyka".

P.S. Czegoś takiego szukałem! Muszę tylko sprawdzić, co się dzieje z oryginalnymi obrazkami (czy pozostają niezmienione).

Oryginalne obrazki pozostają niezmienione (wysyłają się tylko te pomniejszone przez wtyczkę.

A mój problem nadal pozostaje nierozwiązany. :cry:
Gość

Wróć do Rozszerzenia dla Thunderbirda