Mam spory problem... Na praktykach kazano mi zrobić szablon karty technologicznej do uzupełniania. Ma to wyglądać jakoś tak: http://www.4you.rty.webpark.pl/noname.htm Ma kilka wyznacznych:
1. Po wybraniu stanowiska K pojawia się okienko w kolumnie narzędzia, w innych przypadkach nie
2. Stanowiska pojawiają się po wybraniu poprzedniego a nie wszystkie na raz.(technologie na 2 czynności;technologie na 10 czynności)
3. Po wypełnieniu całej karty drukuje się także druga strona na której będą informacje: nazwa firmy nr. tech. nazwa wyrobu itd.
4. Po wypełnieniu wszystkiego mamy to wydrukować.
szablon karty technologicznej w html
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
szablon karty technologicznej w html
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322)
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2008, 13:49 przez 4yourty, łącznie zmieniany 1 raz
- 4yourty
- Z nami od: 06 sierpnia 2008, 08:25
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322)
otwieramy tą kartę i w tej dolnej tabeli wybieramy np. G(czyli gilotyna) {w tym momęcie pojawia się następny wiersz} w czynności będzie coś do wpisania.
itd... nie wiem jak to zrobić...
kolejnym problemem będzie taki myk żeby nazwa firmy nr technologii pojawił się też na drugiej stronie....
itd... nie wiem jak to zrobić...
kolejnym problemem będzie taki myk żeby nazwa firmy nr technologii pojawił się też na drugiej stronie....
- 4yourty
- Z nami od: 06 sierpnia 2008, 08:25
• Strona 1 z 1