MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

znowu Infojama ;-) - szybkość przeglądarek

Propagowanie produktów z rodziny Mozilli

Moderator: Pomocy?!

Postautor: qviri » 19 marca 2003, 03:12

Przeglądarka: -

Nowy występ giskarda: http://infojama.pl/article.php?sid=1580

Polecam przeczytanie komentarzy, można się ciekawych rzeczy dowiedzieć nt. jak bardzo Jama ufa Windowsowi jako serwerowi :D
Jarek Piórkowski
qviri

Z nami od: 08 stycznia 2003, 21:18

Postautor: Pitreck » 19 marca 2003, 03:39

Khem, spojz 4 posty wyzej... :)
"Zaczyna się nowy wyścig, ale starzy gracze jeszcze nie umieją zrozumieć, że toczyć się on będzie na zupełnie innym poziomie. Idzie tsunami, a niektórzy dalej zapatrzeni w ziemie stawiają na plaży zamki z piasku i kłócą się, czyj większy..." - Gandalf
Pitreck
Moderator

Z nami od: 28 listopada 2002, 20:17

[OT] w kwestii giskarda itp kretynizmy

Postautor: Yano » 19 marca 2003, 07:57

Moze trochę off-topic, ale uśmiałem się jak to zobaczyłem, więc może i Wy byście się chcieli pośmiać.
Po lekturze komentarzy na infojamie postanowiłem zerknąć na microsoft.com i poszukac informacji o... Linuxie :wink:. Linki poniżej efekty:
msdn.microsoft.com pisze:Search Results for "linux how to" using All words

Best Bets results for Linux

Guide to Migrating to Windows from UNIX and Linux
Windows Interoperability in a Mixed-Platform Environment
Linux to Windows Migration Guide (Microsoft Virtual Conference)
How to Migrate Linux and Apache Server to Windows 2000 and Internet Information Services
Product Home Page for Microsoft Windows Services for UNIX 2.0
Product Home Page for Microsoft Interix 2.2
Linux to Windows 2000 Scripting Portability
Resources for Migrating from Linux-Apache-MySQL-PHP to Windows, IIS, SQL, and ASP
White Paper: Study Shows Windows Server Costs Less Than Linux to Operate

Kiedyś w pracy laliśmy po nogawkach ze śmiechu jak na helpie m$ pojawił się artykuł "How to uninstall Linux and install Windows 2000". Pierwszym krokiem było (w skrócie): uruchom system Linux ( :D ). I dalej cały wykład jak należy usunąć partycje Linuxa z dysku, bo Win2k sobie z tym nie poradzi. :P

A tak na marginesie moim ulubionym zajęciem jest studiowanie bazy MSDN na microsofcie spod mojej Mozilli :D. I o dziwo wszystko działa :P.
Yano

Z nami od: 17 grudnia 2002, 10:32

Propagowanie Infojamy?

Postautor: Wojciech » 20 marca 2003, 23:14

Tak sobie czytam Wasze wypowiedzi nt. Infojamy no i oczywiście zaglądam do niej, żeby zobaczyć co też tam jest takiego ciekawego. I mam w związku z tym dwie refleksje:
1. Chyba naprawdę macie za dużo czasu, skoro wisicie godzinami w tej Dez-Infojamie.
2. Gdyby nie Wasze informacje nigdy bym tam zaglądnął; sądzę że wątek ten wspaniale nabija licznik w wyżej wymienionym miejscu.
Powodzenia w dalszej eksploracji M$Jamy :D !!!
Wojciech
Moderator

Z nami od: 28 sierpnia 2002, 09:32

Postautor: Pitreck » 21 marca 2003, 03:59

Ja Jame znam juz prawie 3 lata, pamietam ja z czasow jak jeszcze nie byla tak poteznym i czesto odwiedzanym servisem jak teraz. Wtedy byla to mala stronka ciezka do znalezienia przez wyszukiwarki, bylo tam male info o Whistlerze oraz o Blackcombie jako jego nastepcy (wtedy jeszcze nie istanial projekt Longhorn). Byl tez skromny dzial download z tapetkimi, ikonami, themami oraz stylami do Window Bilinds... oczywiscie byly tez sterowniki.
"Zaczyna się nowy wyścig, ale starzy gracze jeszcze nie umieją zrozumieć, że toczyć się on będzie na zupełnie innym poziomie. Idzie tsunami, a niektórzy dalej zapatrzeni w ziemie stawiają na plaży zamki z piasku i kłócą się, czyj większy..." - Gandalf
Pitreck
Moderator

Postautor: Ludwik » 04 lipca 2003, 14:07

Ludwik
Moderator

Z nami od: 10 marca 2003, 10:05

Postautor: marcoos » 04 lipca 2003, 16:11

Ktoś z jogger.pl chciał giskarda zatrudnić swego czasu. Chyba się nie udało. Szkoda. :(
marcoos
Moderator

Z nami od: 12 października 2002, 10:25

Postautor: cpu » 04 lipca 2003, 16:35

Ale go jedziecie - fan klub niedlugo Giskowi zaloza
Widzieliscie ostatni news o kompilacji Firebirda? pod winda... http://infojama.pl/article.php?sid=1953 - jakies comentsy :wink:
:)
cpu

Z nami od: 05 listopada 2002, 22:07

Postautor: Ludwik » 04 lipca 2003, 17:23

cpu pisze:http://infojama.pl/article.php?sid=1953 - jakies comentsy :wink:

Podałem tego samego linka. Ten tekst wydaje mi się najabsurdalniejszy ze wszystkich.
Ludwik
Moderator

Z nami od: 10 marca 2003, 10:05

Postautor: cpu » 04 lipca 2003, 18:07

Ludwik pisze:

Podałem tego samego linka. Ten tekst wydaje mi się najabsurdalniejszy ze wszystkich.

Doswiadczenie rosnie...
:wink:
cpu

Postautor: Pitreck » 04 lipca 2003, 18:15

Ludwik pisze:

Owszem, tym razem Gisk przeszedl samego siebie...
Pitreck
Moderator

Postautor: cpu » 04 lipca 2003, 18:19

Pitreck pisze:
Ludwik pisze:

Owszem, tym razem Gisk przeszedl samego siebie...

Szczegolnie fajowy jest tekst z ta iloscia danych - jakby sam nie mogl uwierzyc... :D
cpu

Postautor: Pitreck » 05 lipca 2003, 02:02

Mnie najbardziej denerwuje to ze newsik zostal ulozony w ten sposob by uzyszkodnik nie majacy nigdy doczynienia z innym klientem poczty niz Outlook czy OE pomyslal ze kompilacja jest niezbedna do uruchomienia Thunderbirda, a to przeciez bzdura! :evil:
Pitreck
Moderator

Postautor: mm » 05 lipca 2003, 07:57

Giskarda wszyscy znają... pewnie nie tylko na infojamie.

Nie wiem czym się przejmować :lol:
mm

Z nami od: 23 października 2002, 19:23

Postautor: cpu » 05 lipca 2003, 11:32

Pitreck pisze:Mnie najbardziej denerwuje to ze newsik zostal ulozony w ten sposob by uzyszkodnik nie majacy nigdy doczynienia z innym klientem poczty niz Outlook czy OE pomyslal ze kompilacja jest niezbedna do uruchomienia Thunderbirda, a to przeciez bzdura! :evil:

Nie denerwuj sie Jama zawsze i przy kazdej okazji poleca zaleca wychwala The Bat!a - wiec w sprawach pocztowych sa normalni :wink:
cpu

Poprzednia

Wróć do Promocja