w google wpisujac np. "redtube" pojawia sie jakas lista ze stronami (no jak to w google), ale jak wpisze w wyszukiwarce "redtube.com", to pojawia sie pusta strona jak about:blank
problem ze strona xx xd
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
problem ze strona xx xd
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5
Ostatnio gdzies czytalem o jakis rachunkach za redtube (chyba chodzi o konta premium), a ja nigdy nie rejestrowalem sie przeciez. Od paru dni wpisujaca adres redtube
pojawia sie pusta strona tak jakbym wpisal about:blank , chociaz owa strona jest chyba gifem (tak przynajmniej pisze), jak powieksze ekran, to na gorze po lewej widac malutki migajacy kwadracik, gif mozna pobrac, ale nie wiem co to
w google wpisujac np. "redtube" pojawia sie jakas lista ze stronami (no jak to w google), ale jak wpisze w wyszukiwarce "redtube.com", to pojawia sie pusta strona jak about:blank
czyscilem pliki przegladarki, probowalem roznymi i nic, boje sie ze ktos mogl zarejestrowac sie na premium na moje name i teraz racunek przyjdzie
probowalem przez proxy i zawsze pusta strona (to samo gdy skanowalem link dodatkiem do mozilli dr.web - a kiedys wyczytalem ze to odbywa sie u nich na serwerze), wiec moze nie tylko u mnie tak jest??
- zagubiony
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5
sorry za tyle postow, ale w tym temacie chodzi mi glownie o to czy jest mozliwe ze ktos kupil premium na moje nazwisko i jak wyczytalem - zablokowali dostep bo przekroczyLEM limit, a teraz rachunek przyjdzie??
przeciez nie jestem jakims maniakiem zeby wykupowac to ;/ nigdy w to nie klikalem, a na strone jak nastolatek wchodze czasem; p tylko tera jakie problemy 
- zagubieniec
Poczytaj, może zorientujesz się, że ktoś robi sobie z Ciebie żarty
http://www.wykop.pl/link/117694/rachunek-za-redtube
http://www.wykop.pl/link/117694/rachunek-za-redtube
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.
Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
- Grzegorz
- Moderator
- Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33
no ok..ale czy w ogole mozliwe jest, ze ktos zarejestrowal sie na premium podajac moj adres? czy rejestracja wyglada inaczej?
poza tym: "Od paru dni wpisujac adres redtube pojawia sie pusta strona tak jakbym wpisal about:blank , chociaz owa strona jest chyba gifem (tak przynajmniej pisze), jak powieksze ekran, to na gorze po lewej widac malutki migajacy kwadracik, gif mozna pobrac, ale nie wiem co to"
"w google wpisujac np. "redtube" pojawia sie jakas lista ze stronami (no jak to w google), ale jak wpisze w wyszukiwarce "redtube.com", to pojawia sie pusta strona jak about:blank"
poza tym: "Od paru dni wpisujac adres redtube pojawia sie pusta strona tak jakbym wpisal about:blank , chociaz owa strona jest chyba gifem (tak przynajmniej pisze), jak powieksze ekran, to na gorze po lewej widac malutki migajacy kwadracik, gif mozna pobrac, ale nie wiem co to"
"w google wpisujac np. "redtube" pojawia sie jakas lista ze stronami (no jak to w google), ale jak wpisze w wyszukiwarce "redtube.com", to pojawia sie pusta strona jak about:blank"
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1b2) Gecko/20081201 Firefox/3.1b2
Co do rachunków - Grzegorz już ci odpowiedział (numer porównywalny prawie z Kabziorem i tibią). Co do redtube:
może najzwyczajniej w świecie rodzice ci zblokowali tego typu strony? Albo rodzice już dostali rachunek ale w ramach bezstresowego wychowywania nie powiedzieli ci o tym tylko od razu zblokowali....
No to chyba już pytanie nie na to forum...
IMO cały wątek tu nie pasuje...
ps. nick "zagubieniec" przy zdesperowanym (3 posty w ciągu 30 minut) nastolatku odłączonym od redtube - BEZCENNE
zagubieniec pisze:na strone jak nastolatek wchodze czasem
może najzwyczajniej w świecie rodzice ci zblokowali tego typu strony? Albo rodzice już dostali rachunek ale w ramach bezstresowego wychowywania nie powiedzieli ci o tym tylko od razu zblokowali....
zagubieniec pisze:czy w ogole mozliwe jest, ze ktos zarejestrowal sie na premium podajac moj adres? czy rejestracja wyglada inaczej?
No to chyba już pytanie nie na to forum...
IMO cały wątek tu nie pasuje...
ps. nick "zagubieniec" przy zdesperowanym (3 posty w ciągu 30 minut) nastolatku odłączonym od redtube - BEZCENNE
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
nie, na pewno nie zablokowali, no chyba ze dostawca u siebie
czy ktos wie jak wyglada strona gdy przekroczy sie limit na premium? jesli tak jak u mnie (pusta, cala biala), to oznacza, ze ktos moze zarejestrowal sie na premium na moj adres i nalicza mi nie wiadomo ile
jak udowodnie, ze to nie ja? nie jestem glupi by jeszcze filmiki ogladac platne jak obok mam za free :// czy ktos wie jak odbywa sie rejestracja, trzeba podac swoje dane?? 
czy ktos wie jak wyglada strona gdy przekroczy sie limit na premium? jesli tak jak u mnie (pusta, cala biala), to oznacza, ze ktos moze zarejestrowal sie na premium na moj adres i nalicza mi nie wiadomo ile
- Gość
• Strona 1 z 1