MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Dla odważnych - Seamonkey 2.0 alpha 3

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Dla odważnych - Seamonkey 2.0 alpha 3

Postautor: Katoda » 05 marca 2009, 19:33

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1b3pre) Gecko/20090223 SeaMonkey/2.0a3

Kolejna alpha nowej odsłony naszego ulubionego pakietu internetowego :)
Panie, Panowie, oto SeaMonkey 2.0 alpha3! Nowsza, lepsza, ładniejsza, szybsza (?), w każdy razie warta pobrania.
Zmian jest zbyt wiele żeby je wymieniać, zresztą wszystko jest ładnie opisane.
Z ważniejszych rzeczy: menedżer haseł działający na takiej samej zasadzie jak w Firefoxie (wreszcie koniec tego cholernego okienka na stronach, gdzie mam kilka loginów!), polska paczka językowa, zapamiętywanie sesji w przypadku klęknięcia przeglądarki, możliwość odzyskania zamkniętej zakładki... Ech, długo by jeszcze wymieniać, najlepiej samemu spróbować!
Roman
katoda(znaczek)poczta.onet.pl
(znaczek)=@
Katoda

Z nami od: 12 września 2002, 13:42

Postautor: m. » 09 marca 2009, 12:42

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1b3pre) Gecko/20090223 SeaMonkey/2.0a3

mam i ja.

dwa pytania- czy juz cos wiadomo o nowszym wydaniu moztweaka i proctora? ciagle licze ze osoby ktore robily te dodatki sprawia nam kolejny prezent i w krotce pojawia sie nowsze wersje tych przydatnych dodatkow.
m.

Postautor: °Adrianer » 11 marca 2009, 23:40

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.5; pl; rv:1.9.1b4pre) Gecko/20090311 SeaMonkey/2.0b1pre

osoby odpowiedzialne za moztweaka i proctora od lat sie tymi rozszerzeniami juz nie zajmuja - wiec albo sie ktos znajdzie ktos kto sie za nie wezmie, albo sie nic nie stanie.
°Adrianer

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite