Ankieta w Chipie
Moderator: Pomocy?!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Przeglądarka: -
Czy mi sie wydaje, ale chyba usuneli wlasnie te ankieta i nie znalazlem nigdzie jej wynikow, chyba faktycznie sie zorientowali ze ludzie masowo zaczeli oddawc glosy na mozille, co bylo podejrzana ja sam oddalem w sumie 6 glosow pod winda z Mozilli i Explorera a pod Mandrakiem z Mozilli Firebirda i Konquerora a pozniej u z kompa ojca jeszcze jeden hehe
- Jacuś
Jacuś pisze:Czy mi sie wydaje, ale chyba usuneli wlasnie te ankieta i nie znalazlem nigdzie jej wynikow, chyba faktycznie sie zorientowali ze ludzie masowo zaczeli oddawc glosy na mozille, co bylo podejrzana ja sam oddalem w sumie 6 glosow pod winda z Mozilli i Explorera a pod Mandrakiem z Mozilli Firebirda i Konquerora a pozniej u z kompa ojca jeszcze jeden hehe
shitt, nie ma w 'wyniki innych ankiet', ale ja tez troch podlosowalem
- Gość
Jeśli się zorientowali to zdecydowanie słusznie zrobili, bo wyniki były bardzo zafałszowane. Dałem cynk o tej ankiecie, żebyście mogli śledzić wyniki, a nie wchodzić 6 razy i głosować na Mozillę. Sensowność takiego działania jakoś do mnie nie dociera 
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Olhado/256 pisze:Jeśli się zorientowali to zdecydowanie słusznie zrobili, bo wyniki były bardzo zafałszowane. Dałem cynk o tej ankiecie, żebyście mogli śledzić wyniki, a nie wchodzić 6 razy i głosować na Mozillę. Sensowność takiego działania jakoś do mnie nie dociera
ale dzieki akim akcjom Interia, WP i inne pejcze uwazniej przygladaja sie Mozilli (i swiat staje sie piekniejszy
- Gość
Olhado/256 pisze:Jeśli się zorientowali to zdecydowanie słusznie zrobili, bo wyniki były bardzo zafałszowane. Dałem cynk o tej ankiecie, żebyście mogli śledzić wyniki, a nie wchodzić 6 razy i głosować na Mozillę. Sensowność takiego działania jakoś do mnie nie dociera
Gdziez tam zafalszwane
www.enter.pl/ankieta/
im wiecej tym lepiej, moze dzieki temu strony bedom lepiej robione
- Gość
Anonymous pisze:www.enter.pl/ankieta/
Właśnie oddałem 400 głos na Mozillę
Pozdrawiam
Marek
Marek
- blachu
- Z nami od: 03 lutego 2003, 12:50
blachu pisze:Anonymous pisze:www.enter.pl/ankieta/
Właśnie oddałem 400 głos na Mozillę
hehe, cianiarski ten enter, wystarczy wylaczyc ciacha i mozna nabijac
- Gość
Anonymous pisze:hehe, cianiarski ten enter, wystarczy wylaczyc ciacha i mozna nabijac
Taaak, a potem kraza opinie o tym jak to nawiedzeni "mozillowcy" "zucaja sie" na kazda ankiete i nabijaja glosy... byle tylko...
Dla mnie takie "glosowanie" tej samej osoby wiecej niz 1 raz, jest delikatnie mowiac nieporozumieniem.
- nutado
- Z nami od: 18 grudnia 2002, 13:45
• Strona 2 z 2 • 1, 2