MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Ankieta w Chipie

Propagowanie produktów z rodziny Mozilli

Moderator: Pomocy?!

Postautor: Jacuś » 12 lipca 2003, 15:01

Przeglądarka: -

Czy mi sie wydaje, ale chyba usuneli wlasnie te ankieta i nie znalazlem nigdzie jej wynikow, chyba faktycznie sie zorientowali ze ludzie masowo zaczeli oddawc glosy na mozille, co bylo podejrzana ja sam oddalem w sumie 6 glosow pod winda z Mozilli i Explorera a pod Mandrakiem z Mozilli Firebirda i Konquerora a pozniej u z kompa ojca jeszcze jeden hehe
Jacuś

Postautor: Gość » 12 lipca 2003, 15:15

Jacuś pisze:Czy mi sie wydaje, ale chyba usuneli wlasnie te ankieta i nie znalazlem nigdzie jej wynikow, chyba faktycznie sie zorientowali ze ludzie masowo zaczeli oddawc glosy na mozille, co bylo podejrzana ja sam oddalem w sumie 6 glosow pod winda z Mozilli i Explorera a pod Mandrakiem z Mozilli Firebirda i Konquerora a pozniej u z kompa ojca jeszcze jeden hehe

shitt, nie ma w 'wyniki innych ankiet', ale ja tez troch podlosowalem :P
Gość

Postautor: Gość » 12 lipca 2003, 19:39

ciekawe no nie !!!
Gość

Postautor: Olhado/256 » 12 lipca 2003, 20:22

Jeśli się zorientowali to zdecydowanie słusznie zrobili, bo wyniki były bardzo zafałszowane. Dałem cynk o tej ankiecie, żebyście mogli śledzić wyniki, a nie wchodzić 6 razy i głosować na Mozillę. Sensowność takiego działania jakoś do mnie nie dociera :x
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
Olhado/256
Moderator

Z nami od: 26 września 2002, 09:47

Postautor: Gość » 12 lipca 2003, 20:29

Olhado/256 pisze:Jeśli się zorientowali to zdecydowanie słusznie zrobili, bo wyniki były bardzo zafałszowane. Dałem cynk o tej ankiecie, żebyście mogli śledzić wyniki, a nie wchodzić 6 razy i głosować na Mozillę. Sensowność takiego działania jakoś do mnie nie dociera :x

ale dzieki akim akcjom Interia, WP i inne pejcze uwazniej przygladaja sie Mozilli (i swiat staje sie piekniejszy :P)
Gość

Postautor: Gość » 13 lipca 2003, 00:19

Olhado/256 pisze:Jeśli się zorientowali to zdecydowanie słusznie zrobili, bo wyniki były bardzo zafałszowane. Dałem cynk o tej ankiecie, żebyście mogli śledzić wyniki, a nie wchodzić 6 razy i głosować na Mozillę. Sensowność takiego działania jakoś do mnie nie dociera :x

Gdziez tam zafalszwane :P
www.enter.pl/ankieta/
im wiecej tym lepiej, moze dzieki temu strony bedom lepiej robione
Gość

Postautor: blachu » 13 lipca 2003, 19:49

Anonymous pisze:www.enter.pl/ankieta/

Właśnie oddałem 400 głos na Mozillę :)
Pozdrawiam
Marek
blachu

Z nami od: 03 lutego 2003, 12:50

Postautor: Gość » 14 lipca 2003, 02:18

blachu pisze:
Anonymous pisze:www.enter.pl/ankieta/

Właśnie oddałem 400 głos na Mozillę :)

hehe, cianiarski ten enter, wystarczy wylaczyc ciacha i mozna nabijac :D
Gość

Postautor: Ludwik » 14 lipca 2003, 09:42

Anonymous pisze:hehe, cianiarski ten enter, wystarczy wylaczyc ciacha i mozna nabijac :D

A weź się uspokój :evil: Cel nie uświęca środków...
Ludwik
Moderator

Z nami od: 10 marca 2003, 10:05

Postautor: nutado » 14 lipca 2003, 10:36

Anonymous pisze:hehe, cianiarski ten enter, wystarczy wylaczyc ciacha i mozna nabijac :D

Taaak, a potem kraza opinie o tym jak to nawiedzeni "mozillowcy" "zucaja sie" na kazda ankiete i nabijaja glosy... byle tylko...
Dla mnie takie "glosowanie" tej samej osoby wiecej niz 1 raz, jest delikatnie mowiac nieporozumieniem.
nutado

Z nami od: 18 grudnia 2002, 13:45

Poprzednia

Wróć do Promocja