GrzegorzJZD pisze:TejGo pisze:Windows eXPerience MSDN Proffesional SP2 PL - 2005 rel - tak pisze na kwicie, który dostałem z UJ wydział informatyki po studiach
Takiego systemu nie maMicrosoft wielokrotnie zaprzeczał, by skrót XP wywodził się od słowa „experience”. Poza tym licencja MSDN pozwala korzystać nieodpłatnie z systemu tylko podczas studiów, a nie po ich ukończeniu lub rezygnacji.
zapraszam w takim razie do Krakowa na Uniwersytet Jagielloński - wydział informatyczny
po skończonych studiach jako dokształcających otrzymałem płyte z Windows eXPerience MSDN Proffesional SP2 PL - 2005 rel
i jeżeli nie wiesz to ja cie proszę - o wszechmądry - o to byś się wpierw dowiedział - potem mówił/pisał
o tym że cashe przeglądarki przechowywało hasła, i po krachu cały czas trzymało je dowiedziałem sie od mądrzejszych ludzi - tak samo dowiedziałem sie tez o różnicach pomiedzy wersją FF (oficjalny skrót dla przegladarki Firefox) dla Linuxa i Windowsa
nie forum tutaj ojczyzna-polszczyzna by student zapaleniec mnie nauczyciela z 25 stażem pracy poprawiał - w dodatku z małą wiedzą - więc wpierw się dowiedz młody człowieku - potem pisz - proponuje iść na studia do dobrych szkół
żegnam natchnione towarzystwo - nic tutaj nowego sie dowiedzieć nie można