www.calapolskaczytadzieciom.pl wywala mozille 1.4
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
www.calapolskaczytadzieciom.pl wywala mozille 1.4
Przeglądarka: -
po kliknieciu na odnosnik http://www.calapolskaczytadzieciom.pl/lkr.htm# przegladarka pada, opera zle wyswietla ta strone tak samo konqueror. Tylko IE poprawnie wyswietla ta stronke.
- sebagit
- Z nami od: 09 lipca 2003, 08:35
Re: www.calapolskaczytadzieciom.pl wywala mozille 1.4
MozillaPL 1.4 na GNU Debian/Linux Sid (unstable) nie wywala się.
Stronę można oglądać, tylko raz wystąpił jakiś błąd (przy otwieraniu, któregoś z linków).
Stronę można oglądać, tylko raz wystąpił jakiś błąd (przy otwieraniu, któregoś z linków).
- LarryN
- Z nami od: 07 lutego 2002, 17:13
Zgłosiłem ten błąd, tylko nie ma niestety odpowiedzi, był jeden komentarz potwierdzający błąd przeglądarki czy strony, nie znam się na tym fakt jest faktem że nie da się obejrzeć strony. To samo wystepowalo na mozilli 1.3.1 i 1.4 na windows xp i mandrake 9.1
- sebagit
- Z nami od: 09 lipca 2003, 08:35
Mi mozilli nie wywala, tym nie mniej po klieknięciu "Lista rekomendowanych książek" zamiast treści strony otrzymuję komunikat:
- Kod: Zaznacz cały
Podczas wczytywania arkusza styli wystąpił błąd: Arkusz styli XSLT nie posiada zdefiniowanego typu mime XML:http://www.calapolskaczytadzieciom.pl/lkr/lkr-sorter.xsl
- Ludwik
- Moderator
- Z nami od: 10 marca 2003, 10:05
Plik lkr-sorter.xsl jest blednie serwowany jako text/plain. Kolejny webmajster oglupiony przez MS.
Moja Mozilla 1.3.1 pod MandrakePPC wyswietla nowe okno z gorna ramka w porzadku i dolna calkowicie szara (to ten plik *.xml, do ktorego wysylany jest niepoprawny arkusz XSL). Widocznie nowsze wersje informuja o tym bledzie bardziej zrozumiale.
Moja Mozilla 1.3.1 pod MandrakePPC wyswietla nowe okno z gorna ramka w porzadku i dolna calkowicie szara (to ten plik *.xml, do ktorego wysylany jest niepoprawny arkusz XSL). Widocznie nowsze wersje informuja o tym bledzie bardziej zrozumiale.
- marcoos
- Moderator
- Z nami od: 12 października 2002, 10:25
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony