MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Otwieranie wielu zakładek jednocześnie z menu zakładek.

Dodatki rozszerzające funkcjonalność i schematy wyglądu Mozilli Firefox

Moderator: Pomocy?!

Otwieranie wielu zakładek jednocześnie z menu zakładek.

Postautor: wlcl » 30 lipca 2010, 11:54

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.9.2.8) Gecko/20100723 Ubuntu/10.04 (lucid) Firefox/3.6.8

Po kliknięciu w zakładkę ŚPM menu się zamyka.
Istnieje taki dodatek Stay-Open Menu 1.5.4
Czy można zrobić aby menu się nie zamykało nie dodając kolejnego dodatku tylko przez zmiany w about:config?
Mam 30 dodatków z których ciężko mi coś wywalić i nie chcę dodawać następnego.
Przesiadłem się na Linuksa i tutaj menu zamyka mi się, a o ile dobrze pamiętam to przy klikaniu środkowym menu zakładek nie znikało w Windows i to w wersji 3.6.6 lub starszej.
wlcl

Odp: Otwieranie wielu zakładek jednocześnie z menu zakładek.

Postautor: Tomek » 30 lipca 2010, 11:57

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.9.2.8) Gecko/20100724 Firefox/3.6.8

wlcl pisze:Czy można zrobić aby menu się nie zamykało nie dodając kolejnego dodatku tylko przez zmiany w about:config?

Nie, nie można.
wlcl pisze:Mam 30 dodatków z których ciężko mi coś wywalić i nie chcę dodawać następnego.

Akurat to rozszerzenie nie ma absolutnie żadnego wpływu na szybkość działania Fx.
wlcl pisze:Przesiadłem się na Linuksa i tutaj menu zamyka mi się, a o ile dobrze pamiętam to przy klikaniu środkowym menu zakładek nie znikało w Windows i to w wersji 3.6.6 lub starszej.

No to cię zmartwię, źle pamiętasz. No chyba że miałeś doinstalowane jakieś inne rozszerzenie dodające tą funkcjonalność. Fx w wersji 3.6 (a nawet i w 4 beta) nie ma takiej funkcjonalności.
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
Tomek
Moderator

Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52

Odp: Otwieranie wielu zakładek jednocześnie z menu zakładek.

Postautor: wlcl » 30 lipca 2010, 14:24

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.9.2.8) Gecko/20100723 Ubuntu/10.04 (lucid) Firefox/3.6.8

Możliwe, że to był jakiś dodatek, który miał też tą funkcję.
Dzięki bardzo za szybką odpowiedź.
wlcl

Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa