Zdjecia: http://obin.org/index.php?module=Conten ... ay&ceid=21
Moje pytanie brzmi nastpujaco. Jak to sie stalo, ze calosc zostala rozegrana poza nami? Nie chce stawiac zadnych zarzutow (w koncu OS po to jest, zeby kazdyr obil co chce)
Moderator: Pomocy?!
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5b) Gecko/20030717
Przeglądarka: Links (0.98; Linux 2.4.20-xfs i686; 128x48)
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.5b) Gecko/20030731 Mozilla Firebird/0.6.1
Gandalf pisze:Na mozillazine.org pisza dzisiaj o.... Polsce! Otoz Szczym napisal, ze z powodu sporej ilosci spotkan o tematyce IT ktore maja sie odbyc w Polnocnej Polsce zaczeto promowac Mozille na kostkach brukowych, budynkach...
Zdjecia: http://obin.org/index.php?module=Conten ... ay&ceid=21
Moje pytanie brzmi nastpujaco. Jak to sie stalo, ze calosc zostala rozegrana poza nami? Nie chce stawiac zadnych zarzutow (w koncu OS po to jest, zeby kazdyr obil co chce)Ale jednak jest to dla mnie dziwne. Jestesmy (z tego co wiem) dosc znani w srodowisku informatycznym w Polsce. Mamy ogromne mozliwosci ot - chocby pomoc przy przygotowywaniu tego typu kampanii, a takze wesprzec je medialnie i fizycznie, a jednak nagle nas to ominelo... hmmmzzzz :/// Szkoda.
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5b) Gecko/20030717
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.3a) Gecko/20021207 Phoenix/0.5
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.3a) Gecko/20021207 Phoenix/0.5
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.3) Gecko/20030312
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.5b) Gecko/20030804 Mozilla Firebird/0.6.1
szczym pisze:przepraszam ze ominela was ta akcja, zrubmy wspulnie nowe plakaty promujace polska przegladake mozilla pomiedzy normalnymi urzytkownikami.
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.4) Gecko/20030624
maryjan pisze:szczym pisze:przepraszam ze ominela was ta akcja, zrubmy wspulnie nowe plakaty promujace polska przegladake mozilla pomiedzy normalnymi urzytkownikami.
to ja morze poczekam, arz sie doedókójesz
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; PL; rv:1.0.2) Gecko/20021216 --== MOZILLA RULLEZ ;-) ==--
Olhado/256 pisze:maryjan pisze:szczym pisze:przepraszam ze ominela was ta akcja, zrubmy wspulnie nowe plakaty promujace polska przegladake mozilla pomiedzy normalnymi urzytkownikami.
Pszeglondarki to jedno, ortografja to drógie
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.5b) Gecko/20030804 Mozilla Firebird/0.6.1
KLAPEK pisze:Olhado/256 pisze:maryjan pisze:szczym pisze:przepraszam ze ominela was ta akcja, zrubmy wspulnie nowe plakaty promujace polska przegladake mozilla pomiedzy normalnymi urzytkownikami.
Dysleksja i dysgrafia aż tak Was cieszą
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (BeOS; U; BeOS 5 PE Max Edition v3b1 BePC; pl-PL; rv:1.3) Gecko/20030314 ~::Anarchia...KLAPEK...Pokoj::~
Anonymous pisze:KLAPEK pisze:Olhado/256 pisze:maryjan pisze:szczym pisze:przepraszam ze ominela was ta akcja, zrubmy wspulnie nowe plakaty promujace polska przegladake mozilla pomiedzy normalnymi urzytkownikami.
jak cholera i zaden "dys" nie bedzie robil ze mnie dupy jak z koziej trabki
to jest forum a nie chat, gg, irc czy icq, przed wyslaniem mozna poprawic
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.4) Gecko/20030624
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (BeOS; U; BeOS 5 PE Max Edition v3b1 BePC; pl-PL; rv:1.3) Gecko/20030314 ~::Anarchia...KLAPEK...Pokoj::~
Gandalf pisze:Klapek. Ale ja nie moge sie zgodzic. Ja rozumiem, ze ktos ma klopoty z pisaniem poprawnie. Ja sam, choc dys- nie mam, tez mam z tym klopoty. Ale nie mozna pisac:
"I ftedy rzułw pszeszedł pżez mostek i ójżał zóżytą gazete" - to jest pare krokow za daleko :/
KLAPEK pisze:Anonymous pisze:KLAPEK pisze:Olhado/256 pisze:maryjan pisze:szczym pisze:przepraszam ze ominela was ta akcja, zrubmy wspulnie nowe plakaty promujace polska przegladake mozilla pomiedzy normalnymi urzytkownikami.
jak cholera i zaden "dys" nie bedzie robil ze mnie dupy jak z koziej trabki
to jest forum a nie chat, gg, irc czy icq, przed wyslaniem mozna poprawic
:/
Obie dys... mają to do siebie, iż dla danego dys... jego wersja jest poprawna, no chyba, że przed wysłaniem ma wszystko sprawdzać w słowniku
:/
Już raz kiedyś była tu tego typu dyskusja i nie sądzę, by trzeba było pisać to jeszcze raz.
Więc panie prof. doc. dr hab. nauk humanistycznych weź na wstrzymanie
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5a) Gecko/20030728 Mozilla Firebird/0.6.1
Łukasz pisze:Czepiacie sięKażdemu się zdarza, a poza tym jeśli chcecie być takimi purystami to rządam zaprzestania używania zwrotów obcojęzycznych(skrótów też
) i bezwzględnego korzystania z polskiej klaw
Zarejestrowani użytkownicy: Baidu [Spider], Google [Bot]