czy nie uwazacie, ze system skinowania w Firebird choc dotyczy to tez Mozilla jest bez sensu? juz dawno o tym myslalem, ale to do zadania tego pytania sklonilo mnie ostanie zamieszanie ze skinami - w ostanim czasie skory wymagaly uaktualnienia do nowej wersji. niby wszystko wrocilo do normy, ale niektore ponownie wymagaja uaktualnienia (brak scrollbarow od nightly z 18 wynika wlasnie z niekompatybilnosci niektorych skorek, ktore zreszta ostanio zostaly uaktualnione). przeciez to jest straszna bzdura. pewnie, ze najczesciej uaktualnienie sprowadza sie do zmiany okreslonych wpisow, ktorych najczesciej nie jest tak duzo, ale nie kazdy wie o co chodzi, nie kazdy potrafi to zrobic i nie kazdemu sie chce. jestem w stanie zrozumiec, ze skora moze nie byc kompatybilna poniewaz zmienily sie "bebechy" w przegladarce, ale tutaj kompatybilnosc najczesciej sprowadza sie do niezgodnosci z paroma wpisami w plikach (chodzu najczesciej tylko o numerki). zeby bylo smieszniej przegladajac mozillazine znalazlem topic developera http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=22004
po co tak sobie komplikowac zycie?
klopotliwe skinowanie w Firebird choc w Mozilla tez
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
klopotliwe skinowanie w Firebird choc w Mozilla tez
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5b) Gecko/20030817 Mozilla Firebird/0.6.1+
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5b) Gecko/20030827 Mozilla Firebird/0.6.1+
a najsmieszniejsze jest to ze w mojej wersji z dnia (wyzej) udalo mi sie zainstalowac bluemonkey (troche nie tak jak powinno wygladaja opcje).. ale kiedy chce zmienic z powrotem na defaultowa to krzyczy ze skorka nie dla tej wersji ok i dla odinstalowania 
- siegiel
- Z nami od: 05 lutego 2003, 11:58
• Strona 1 z 1