Witam
Mam Windows 7 i Firefox 18.0.2
Kilka dni temu przyczepił mi się Ask Toolbar, którego nie da się "odptaszkować". Za każdym razem gdy uruchamiam Firefoxa, kasuję go aby uruchomić Google. Wystarczy wyjść z programu Firefox i odnowa uruchomić a toto paskudne znowu jest.
Co zrobić ?
Z góry dziękuję za przystępną poradę.
Blondynka po siedemdziątcepiątce.
Przyczepił mi sie Ask Toolbar
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przyczepił mi sie Ask Toolbar
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0
- giezeta
- Z nami od: 30 sierpnia 2008, 13:32
Odp: Przyczepił mi sie Ask Toolbar
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:20.0) Gecko/20130119 Firefox/20.0
1. Zamknij wszystkie otwarte okna przeglądarek internetowych.
2. Z menu „Start” w Windows wybierz opcję „Panel sterowania”.
3. W sekcji „Programy i funkcje” wybierz opcję „Odinstaluj program”.
4. Wybierz program z logo Ask i opisem „Pasek narzędzi Ask” lub „Ask Toolbar” (lub ewentualnie z inną nazwą w przypadku pasków narzędzi z marką innego dostawcy).
5. Kliknij przycisk „Odinstaluj”, a następnie „Kontynuuj”, aby usunąć Pasek narzędzi.
Jeśli po uruchomieniu przeglądarki Pasek narzędzi jest nadal obecny, może to oznaczać, że w celu pełnego odinstalowania należy ponownie uruchomić komputer.
2. Z menu „Start” w Windows wybierz opcję „Panel sterowania”.
3. W sekcji „Programy i funkcje” wybierz opcję „Odinstaluj program”.
4. Wybierz program z logo Ask i opisem „Pasek narzędzi Ask” lub „Ask Toolbar” (lub ewentualnie z inną nazwą w przypadku pasków narzędzi z marką innego dostawcy).
5. Kliknij przycisk „Odinstaluj”, a następnie „Kontynuuj”, aby usunąć Pasek narzędzi.
Jeśli po uruchomieniu przeglądarki Pasek narzędzi jest nadal obecny, może to oznaczać, że w celu pełnego odinstalowania należy ponownie uruchomić komputer.
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
• Strona 1 z 1