Tylko raz w życiu próbowałem zainstalować pewien program za pomocą instalatora, który podczas instalacji ściąga dopiero pliki z Netu. Nigdy więcej tego nie zrobię i nie radzę tego nikomu robić!!!
Firefoks-a używam od kilkunastu lat i chyba teraz już przestanę, bowiem ze stron domowych nie można już pobrać pełnej wersji instalacyjnej, a z jakiś nieznanych źródeł pobierać nie będę. - Taki mam zwyczaj i dzięki tym nawykom, raz zainstalowanych systemów operacyjnych używam po kilkanaście lat.
Przeglądarkę Firefox wysoko cenię i tylko szkoda, że teraz kogoś zawiódł mózg i wymyślił tak debilny, bo przecież ryzykowny sposób instalacji. No cóż, przeglądarek jest dużo, zatem ŻEGNAM i zpewne nie będę w tym sam, a szkoda.
Gwóźdź do trumny dla Mozilla
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Gwóźdź do trumny dla Mozilla
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.0; Trident/5.0)
- tylda
Odp: Gwóźdź do trumny dla Mozilla
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0
bowiem ze stron domowych nie można już pobrać pełnej wersji instalacyjnej, a z jakiś nieznanych źródeł pobierać nie będę.
Bzdura.
Klikasz inne systemy i języki i masz pełne wersje.
Poza tym, odejście 1 usera to na pewno nie jest gwóźdź do trumny...
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Odp: Gwóźdź do trumny dla Mozilla
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:26.0) Gecko/20100101 Firefox/26.0
Brak umiejętności pobrania programu przekreśla go ?? Dobre !! Ja bym się wstydził publicznie zachować się jak id..a , ale widocznie nie jest to normą 
- Zaskoczony
• Strona 1 z 1