MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Gwóźdź do trumny dla Mozilla

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Gwóźdź do trumny dla Mozilla

Postautor: tylda » 10 grudnia 2013, 14:24

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.0; Trident/5.0)

Tylko raz w życiu próbowałem zainstalować pewien program za pomocą instalatora, który podczas instalacji ściąga dopiero pliki z Netu. Nigdy więcej tego nie zrobię i nie radzę tego nikomu robić!!!
Firefoks-a używam od kilkunastu lat i chyba teraz już przestanę, bowiem ze stron domowych nie można już pobrać pełnej wersji instalacyjnej, a z jakiś nieznanych źródeł pobierać nie będę. - Taki mam zwyczaj i dzięki tym nawykom, raz zainstalowanych systemów operacyjnych używam po kilkanaście lat.
Przeglądarkę Firefox wysoko cenię i tylko szkoda, że teraz kogoś zawiódł mózg i wymyślił tak debilny, bo przecież ryzykowny sposób instalacji. No cóż, przeglądarek jest dużo, zatem ŻEGNAM i zpewne nie będę w tym sam, a szkoda.
tylda

Odp: Gwóźdź do trumny dla Mozilla

Postautor: Tomek » 10 grudnia 2013, 14:28

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0

bowiem ze stron domowych nie można już pobrać pełnej wersji instalacyjnej, a z jakiś nieznanych źródeł pobierać nie będę.

Bzdura.
Klikasz inne systemy i języki i masz pełne wersje.
Poza tym, odejście 1 usera to na pewno nie jest gwóźdź do trumny...
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
Tomek
Moderator

Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52

Odp: Gwóźdź do trumny dla Mozilla

Postautor: Zaskoczony » 20 grudnia 2013, 15:12

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:26.0) Gecko/20100101 Firefox/26.0

Brak umiejętności pobrania programu przekreśla go ?? Dobre !! Ja bym się wstydził publicznie zachować się jak id..a , ale widocznie nie jest to normą ;)
Zaskoczony

Wróć do Przeglądarka Firefox