skryptozakłądka logująca -jak zrobić?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
skryptozakłądka logująca -jak zrobić?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:26.0) Gecko/20100101 Firefox/26.0
Witam
Czy jest możliwe zrobienie takiego skrótu np. do serwisu allegro żeby po kliknięciu od razu było zalogowane? Jakiejś skryptozakładki logujące? Przeglądałem to forum i było coś wspominane o skryptach autologowania, ale nijak nie potrafię tego zastosować.
Albo może jakiś logujący plik batchowy?
albo przynajmniej plik batchowy, który po kliknięciu wstawiłby pod CTRL-V odpowiedni tekst? -myślę że to by było najrozsądniejsze od strony bezpieczeństwa -mając np. hasło 15-literowe nie muszę wpisywać całego, tylko wkopiowałoby mi pod "wklej" 10 znaków a resztę bym sam dopisał?
Jak napisać taki *.bat?
Opcja z "zapamiętaj hasło w programie" odpada, rozszerzenia czy jakieś dodatki również, bo chciałem żeby to było niezależne od firefoxa.
Pomoże mi ktoś z takim batchem? albo skryptozakładką?
Czy jest możliwe zrobienie takiego skrótu np. do serwisu allegro żeby po kliknięciu od razu było zalogowane? Jakiejś skryptozakładki logujące? Przeglądałem to forum i było coś wspominane o skryptach autologowania, ale nijak nie potrafię tego zastosować.
Albo może jakiś logujący plik batchowy?
albo przynajmniej plik batchowy, który po kliknięciu wstawiłby pod CTRL-V odpowiedni tekst? -myślę że to by było najrozsądniejsze od strony bezpieczeństwa -mając np. hasło 15-literowe nie muszę wpisywać całego, tylko wkopiowałoby mi pod "wklej" 10 znaków a resztę bym sam dopisał?
Jak napisać taki *.bat?
Opcja z "zapamiętaj hasło w programie" odpada, rozszerzenia czy jakieś dodatki również, bo chciałem żeby to było niezależne od firefoxa.
Pomoże mi ktoś z takim batchem? albo skryptozakładką?
- ajus
- Z nami od: 26 października 2006, 10:48
Odp: skryptozakłądka logująca -jak zrobić?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:26.0) Gecko/20100101 Firefox/26.0
skryptozakladka do allegro:
- Kod: Zaznacz cały
javascript:(function(){document.getElementById('userForm_password').value="TUWPISZHASLO"})();
- pj-pan123
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:26.0) Gecko/20100101 Firefox/26.0
Jeśli chciałbyś, żeby klikając zakładkę od razu nastąpiło logowanie to coś takiego:
javascript:(function(){document.getElementById('userForm_login').value="LOGIN";document.getElementById('userForm_password').value="HASLO";document.getElementById('auth-form').submit();})();
- pj-pan123
Dzięki.
Na allegro działa -ale chciałem zrobić na inną stronę. Tam część kodu strony wygląda następująco:
Jak przerobić te skryptozakładki żeby i tu działały?
Próbowałem przez analogię ale coś źle jest
Na allegro działa -ale chciałem zrobić na inną stronę. Tam część kodu strony wygląda następująco:
<form action="" method="post">
<label>Login: <input name="login" type="text"></label>
<label>Hasło: <input name="pass" type="password"></label>
<label><input value="Zaloguj się" type="submit"></label>
</form>
Jak przerobić te skryptozakładki żeby i tu działały?
Próbowałem przez analogię ale coś źle jest
javascript:(function(){document.getElementByName('pass').value="mojehaslo"})();
- ajus
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; WOW64; rv:26.0) Gecko/20100101 Firefox/26.0
Spróbuj:
javascript:(function(){document.getElementsByName('pass')[0].value="mojehaslo"})();
- Mirek
- Moderator
- Z nami od: 09 sierpnia 2007, 20:37
Super
wszystko działa:)
Wielkie dzięki.
Wielkie dzięki.
- ajus
• Strona 1 z 1