Witam,
Chciałam się dowiedzieć czy jest możliwość odzyskania zakładek z konta Firefox Sync. Przed odinstalowaniem przeglądarki zsynchornizowalam z kontem wszystkie zakładki, historie itp.Lecz teraz gdy ponownie ja zainstalowałam i chciałam je odzyskać wyskoczyło mi ze mogę zsynchronizować konto ale muszę mieć do tego drugie urządzenie (którego nie posiadam niestety) i wpisać z niego hasło weryfikujące. Czy jest jakaś możliwość odzyskania tych zakładek ?
Proszę o szybką pomoc
Firefox Sync - jak odzyskac z niego dane
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Firefox Sync - jak odzyskac z niego dane
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:26.0) Gecko/20100101 Firefox/26.0
- tabicia
Odp: Firefox Sync - jak odzyskac z niego dane
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0
Ponawiam pytanie. Mam taką samą sytuację i bardzo zależy mi na zakładkach. Dzięki za odpowiedź!!
- Melchior
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:30.0) Gecko/20100101 Firefox/30.0
Co konkretnie robiłeś? Nie wystarcza zalogowanie się do konta sync lub wejście na stronę https://accounts.firefox.com/signin ?
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:34.0) Gecko/20100101 Firefox/34.0
Niestety u mnie to samo, ta synchronizacja to jakaś lipa. Albo nie dopracowane lub ma to działać w inny sposób niż my sobie wyobrażamy. :/
Więc po co takie coś?
Więc po co takie coś?
- Akvisto
• Strona 1 z 1