MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Firefox jest jak edytor tekstu

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Firefox jest jak edytor tekstu

Postautor: Monoli » 04 marca 2014, 09:30

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0

Witam, mam nietypowy problem, ponieważ od kilku dni (3-4) mam coś takiego, że jak przyciskam strzałki na klawiaturze to zamiast funkcjonować tak jak zawsze, czyli przesuwając stronę to zaznaczają one miejsca do pisania tak jak w edytorze tekstu lub konkretne zdania oraz odnośniki. Klikając myszką np. na jakieś zdanie to pokazuje mi się mrugające "|" tak jak by dawało możliwość pisania w tym miejscu chociaż pisać nie można. Strzałka w dół przemieszcza na sam dół strony ('end') lub zaznacza każdy początek zdania na stronie (<br>, <p>), a jeżeli jest to tabela to każda komórka jest zaznaczana tak jak bym kliknął na nią dwukrotnie myszką. Kiedy używam strzałki w górę (przesuwając od dołu) to zaznacza każdy koniec zdania i tak aż do samej góry. Strzałki w lewi i prawo przemieszczają "|" między każdą literkę. Czyli w skrócie wszystko tak jak w edytorze tekstu.
Monoli

Odp: Firefox jest jak edytor tekstu

Postautor: dexter » 04 marca 2014, 10:28

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:30.0) Gecko/20100101 Firefox/30.0

Monoli pisze:Witam, mam nietypowy problem

To bardzo typowy problem. Wciśnij klawisz F7.
dexter
Moderator

Z nami od: 02 października 2004, 21:30

Odp: Firefox jest jak edytor tekstu

Postautor: Monoli » 05 marca 2014, 02:00

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/33.0.1750.146 Safari/537.36

Rozwiązane, wielkie dzięki.
Monoli

Wróć do Przeglądarka Firefox