Błedy po ostatniej aktualizacji
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Błedy po ostatniej aktualizacji
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0
Po ostatniej aktualizacji wystąpiły nastepujące błedy:
1. nie można otworzyc nowej karty przy pomocy "+"
2. nie można otworzyc strony po wpisaniu adresu w linijke adresową (możliwe tylko przez wyszukiwarke)
1. nie można otworzyc nowej karty przy pomocy "+"
2. nie można otworzyc strony po wpisaniu adresu w linijke adresową (możliwe tylko przez wyszukiwarke)
- Gośc
Odp: Błedy po ostatniej aktualizacji
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:32.0) Gecko/20100101 Firefox/32.0
Czy próbowałeś utworzyć nowy profil?
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0
Ty widzę dexter każesz wszystkim tworzyć nowe profile. To przecież nie o to chodzi. Masz ciężką chorobę, to ty po wiesz - urodź się na nowo. Przecież jak ktoś ma profil dopieszczony kilka lat to nie będzie tworzyć nowego tylko właśnie się pyta, jak to naprawić na dotychczasowym.
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:31.0) Gecko/20100101 Firefox/31.0
Nowy profil pozwala szybko wykluczyć przez użytkownika błędy powstałe przy dużej aktualizacji. Często jest tak że rozszerzenie X nie działa poprawnie z nową wersją Fx, przez co mogą się pojawiać takie problemy jak u ciebie. Nie siedzimy przy twoim komputerze i możemy zaoferować tylko pomoc zdalną. Podstawowym jej krokiem pozwalającym wykluczyć wiele rzeczy jest właśnie nowy profil. Z automatu resetuje wszystkie zmiany w about:config oraz eliminuje potencjalne problemy z nieaktualnymi rozszerzeniami (oraz, co też się zdarza ze starymi ustawieniami tychże).
ps. obstawiam tabMixa....
ps. obstawiam tabMixa....
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:32.0) Gecko/20100101 Firefox/32.0
Nowy profil wcale nie oznacza utraty starego profilu
https://support.mozilla.org/pl/kb/zarzadzanie-profilami
Też obstawiam Tab Mix Plus, u mnie przestał działać w ogóle.
https://support.mozilla.org/pl/kb/zarzadzanie-profilami
Też obstawiam Tab Mix Plus, u mnie przestał działać w ogóle.
- _Puma_
- Z nami od: 31 października 2005, 19:34
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:31.0) Gecko/20100101 Firefox/31.0
To dość charakterystyczne dla TabMixa w wersji normalnej - dość często po dużych aktualizacjach - w wersji developerskiej na 100% jest to poprawione... albo będzie za dzień - dwa...
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0
Powiem wam tak: mam TMP i po zainstalowaniu Classic Theme Restorerera Tab Mix Plus działa mi dobrze, a czy bez CTR by działał to nie wiem, bo od razu jak zobaczyłem, jak wygląda ten cały Australis musiałem go właśnie poprawić przy pomocy CTR. Te błędy u mnie nie występują,4 co u autora pierwszego wpisu.
- Gość
• Strona 1 z 1