autor: Patryk92 » 02 grudnia 2013, 20:24
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/31.0.1650.57 Safari/537.36
Witam, mam podobny problem co koledzy. Mialem otwarte ponad 50 kart. Zamknalem przegladarke, wylaczylem komputer. Gdy za jakis czas wlaczylem kompa i Firefoxa to powitala mnie oficjalna strona Firefoxa, ale nie ta co zawsze jak sie otwiera przegladarke tylko ta, ktora mi sie wyswietlila 1szy raz gdy zainstalowalem FireFoxa. Tam polecaja te wtyczki i dodatki. Zagladam w historie(bo nie 1szy raz mialem taka sytuacje, ale zawsze konczylo sie szczesliwie przywroceniem mojej sesji) i chce nacisnac "przywroc ostatnia sesje" badz "ostatnio zamkniete okna", bo zawsze tak robilem i konczylo sie szczesliwie. Jednak tym razem nie dalo sie ich wlaczyc tzn "ostatnio zamkniete okna" nie bylo nawet podswietlone, a "przywroc ostatnia sesje" bylo pogrubione, ale jak na to kliknalem to nic sie nie dzialo, tylko znikalo to "menu" tak jak by sie miala przywrocic, ale zadnego efektu. Chyba z 5 razy probowalem i nic. Nadal jest to "przywroc ostatnia sesje" pogrubione ale tylko sie da na to nacisnac, a efektu zadnego.
Przeszukalem caly folder Firefoxa i natrafilem na takie cos jak "catche". Przeszukalem ostatnio uzywane/modyfikowane "catche" i jest data i godzina zamkniecia mojej ostatniej sesji, bo pamietam o ktorej wylaczalem komputer. Czy da sie cos zrobic z tymi "catche" i czy moga one w jakis sposob pomoc w odzyskaniu mojej sesji? Czy to jest calkowicie od czegos innego. Bardzo prosze o pomoc, ta sesja byla dla mnie bardzo wazna. Mam nadzieje, ze da sie jeszcze cos zrobic, bo zostala zamknieta wczoraj o 23 46(01-12-2013 23:46), wiec moze nie jest jeszcze za pozno. Gdybym wiedzial, ze przytrafi mi sie takie cos to bym gdzies skopiowal folder z moim profilem, ale niestety Firefox mnie zaskoczyl