Usunąłem historię, dane formularzy, ciasteczka, pamięć podręczną, dane witryn trybu offline, ustawienia witryn, a w pasku adresu nadal pojawiają się podpowiedzi stron, które odwiedzałem przed usunięciem powyższych danych.
Uprzedzając odpowiedź - wyłączyłem podpowiedzi z zakładek, chociaż i tak nie mam tych stron w zakładkach..
Historia paska adresu - nie da się wyczyścić
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Historia paska adresu - nie da się wyczyścić
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:31.0) Gecko/20100101 Firefox/31.0
- rudy___102
Odp: Historia paska adresu - nie da się wyczyścić
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:31.0) Gecko/20100101 Firefox/31.0
Da się wyłączyć i da się wyczyścić. Ustaw dokładnie tak: http://prntscr.com/4hoigv
Firefox staje się lekki i pamięta zalogowania, oraz ustawienia stron. Przy każdym zamknięciu, Firefox zrzuci balast, co na słabsze komputery, nie jest bez znaczenia.
Firefox staje się lekki i pamięta zalogowania, oraz ustawienia stron. Przy każdym zamknięciu, Firefox zrzuci balast, co na słabsze komputery, nie jest bez znaczenia.
Moje słowa starzeją się ze mną i prowadzą do ściany.
- Garu
- Z nami od: 31 stycznia 2014, 18:55
Odp: Historia paska adresu - nie da się wyczyścić
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:31.0) Gecko/20100101 Firefox/31.0
Ale ja nie chcę zrzucać balastu, bo nie mam słabego komputera (no, powiedzmy). To nie ma nic wspólnego z problemem.
Usunąłem te dane, które zaznaczyłeś i więcej, wszystkie, nie chcę ich usuwać po zamknięciu przeglądarki, tyko raz a dobrze wyczyścić.
Problem w tym, że wszystko się wyczyściło, ale pasek adresu, pomimo braku historii, i tak pamięta wpisywane strony z tej wyczyszczonej historii i mi je podpowiada.
I chcę mieć podpowiedzi z historii, ale po wyczyszczeniu starych podpowiedzi, z wyczyszczonej historii, które nie chcą zniknąć.
Mam nadzieję, że jasno się wyraziłem.
Usunąłem te dane, które zaznaczyłeś i więcej, wszystkie, nie chcę ich usuwać po zamknięciu przeglądarki, tyko raz a dobrze wyczyścić.
Problem w tym, że wszystko się wyczyściło, ale pasek adresu, pomimo braku historii, i tak pamięta wpisywane strony z tej wyczyszczonej historii i mi je podpowiada.
I chcę mieć podpowiedzi z historii, ale po wyczyszczeniu starych podpowiedzi, z wyczyszczonej historii, które nie chcą zniknąć.
Mam nadzieję, że jasno się wyraziłem.
- rudy___102
• Strona 1 z 1