MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Firefox - działa w procesach a nie uruchamia się

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Firefox - działa w procesach a nie uruchamia się

Postautor: Zxaka » 30 lipca 2015, 16:50

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:39.0) Gecko/20100101 Firefox/39.0

Witam

Od dwóch dni mam problem z tą przeglądarką. Po uruchomieniu systemu przeglądarka Firefox włącza się, jednak gdy się ją wyłączy to ponownie już uruchomić się nie chce a proces w menadżer zadań jest. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że żaden sposób na to nie działa na obecną chwilę a co zrobiłem w tym celu.

- całkowity reset przeglądarki
- czyszczenie pamięci, ciasteczek itp.
- odinstalowanie i ponowne zainstalowane
- usunięcie wszystkich dodatków
- czyszczenie rejestru systemu

i nic nie pomogło to ja już nie wiem co mam zrobić. Pomaga tylko ponowne uruchomienie komputera lub wylogowanie, ale ja się ją wyłączy to już ponownie się nie włączy. Wszystkie inne przeglądarki działają dobrze tylko z tą jest problem więc czy da się coś z tym zrobić ? z góry dziękuję za pomoc
Zxaka

Z nami od: 30 lipca 2015, 16:43

Odp: Firefox - działa w procesach a nie uruchamia się

Postautor: dexter » 30 lipca 2015, 19:36

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:42.0) Gecko/20100101 Firefox/42.0

Dziwne. W tej wersji Firefox może wisieć po wyłączeniu max 60 sekund, wtedy powinien nastąpić wymuszony crash i koniec działania.

Sprawdź, czy zabicie procesu pomaga.
Sprawdź, czy po uruchomieniu w trybie awaryjnym zamyka się poprawnie.
dexter
Moderator

Z nami od: 02 października 2004, 21:30

Odp: Firefox - działa w procesach a nie uruchamia się

Postautor: Zxaka » 03 sierpnia 2015, 16:17

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:39.0) Gecko/20100101 Firefox/39.0

To nic nie dało, ale zauważyłem pewną dziwne zachowanie tej przeglądarki. Jak jest włączony Winamp lub GG to po zamknięciu przeglądarki nie włączy się ponownie, ale jak zminimalizuje programy, albo je wyłączę to Firefox się włączy. Wygląda to tak jakby był konflikt okien w systemie choć w Chrome czy Operze czegoś takiego nie ma.
Zxaka

Z nami od: 30 lipca 2015, 16:43

Wróć do Przeglądarka Firefox