Witam,
Posiadam Firefox 39, przy próbie wyświetlenia yt obrazki od filmów są niepoprawnie wyświetlane.
Mieszają się, kilka filmów ma ten sam obrazek. Po najechaniu z jednego filmu na drugi obrazki się zamienia.
Resetowanie ustawień pomaga na chwilę później wszystko wraca. Próbowałem zmieniać pomiędzy flash/html5 to samo.
Przy uruchomieniu przeglądarki w trybie awaryjnym jest ok, jak wyłączyłem wszystkie dodatki po kolei bez zmian.
Macie jakieś pomysły ?
Youtube wyświetla niepoprawnie obrazki do filmów
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Youtube wyświetla niepoprawnie obrazki do filmów
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; rv:39.0) Gecko/20100101 Firefox/39.0
- Pentol
Odp: Youtube wyświetla niepoprawnie obrazki do filmów
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; rv:39.0) Gecko/20100101 Firefox/39.0
Witam,
Znalazłem rozwiązanie chodziło o to iż miałem stare sterowniki do karty graficznej, po aktualizacji pomogło.
Jedynie dodam że mam kartę graficzną Nvidia 9600m GT, problem w tym że ten układ był zmodyfikowany przez Sony(laptop)
i nie dało się w żaden sposób zaktualizować sterowników. Udało mi się po modyfikacji pliku "inf"
Ostatnie sterowniki miałem z 2009r a teraz po takim zabiegu udało mi się zainstalować najnowsze sterowniki i problem znikł !!!
Znalazłem rozwiązanie chodziło o to iż miałem stare sterowniki do karty graficznej, po aktualizacji pomogło.
Jedynie dodam że mam kartę graficzną Nvidia 9600m GT, problem w tym że ten układ był zmodyfikowany przez Sony(laptop)
i nie dało się w żaden sposób zaktualizować sterowników. Udało mi się po modyfikacji pliku "inf"
Ostatnie sterowniki miałem z 2009r a teraz po takim zabiegu udało mi się zainstalować najnowsze sterowniki i problem znikł !!!
- Pentol
• Strona 1 z 1