Jeżeli ten temat już był, przepraszam, nie znalazłem.
Proszę o pomoc. Szukam programu pocztowego, z którym żyłoby mi się dobrze jak ze starym OE. Zależy mi szczególnie na jednej funkcjonalności. Korzystam z kilku kont pocztowych (konkretnie z 5) i nie mogę tego zmienic, choć bardzo bym chciał. Niestety, OE nie działa na nawszych windowsach. Muszę się więc przesiąść i mam problem. Wszystkie programy pocztowe budują mi dla każdego konta osobne drzewa folderów (odebrane, wysłane, usunięte itp...), a mi bardzo zależałoby, aby mieć jedno dla wszystkich kont, jak to było w Expressie. Z tego, co widziałem (zainstalowałem, ale odinstalowałem, bo nie mogłem znaleźć tej opcji, ale ktoś mi powiedział, że jest), Thunderbird robi to samo, to znaczy buduje osobne drzewa dla każdej skrzynki.
Czy można ustawić Thunderbirda tak, żebym miał jedno drzewo folderów dla wszystkich kont (wszystkie sa w POP), mógł ściągac pocztę jednym kliknięciem i odpowiadać niekoniecznie z tego samego? Jeżeli tak, to jak to zrobić? Będę wdzięczny za pomoc.
Kilka kont, jedno drzewo
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Kilka kont, jedno drzewo
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/47.0.2526.106 Safari/537.36
- stryjek
- Z nami od: 28 grudnia 2015, 20:56
Odp: Kilka kont, jedno drzewo
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:46.0) Gecko/20100101 Firefox/46.0
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird