Od dłuższego czasu używam Thunderbird Portable, w miarę bez problemów.
Program mam zlokalizowany na zewnętrznym dysku, podpinam do kilku komputerów (prywatne, służbowe, laptopy, PC) I nigdy nie miałem większych problemów.
Za pomocą tego program mam dostęp do trzech kont pocztowych, każde z innej domeny.
Jednak teraz, z nowym laptopem, mam następujący problem, który uniemozliwia mi korzystanie z tego program :/
Mianowicie - normalnie włączam program, który następnie chce się połączyć z kontami za pomocą POP3... I nic, łączy się I łączy, połączyć się nie może, nawet nie wyskakuje okienko z prośbą o hasło :/
Oczywiście na innym komputerze wszystko nadal działa bez problemów.
Z gory dziekuję za wszelkie podpowiedzi i pomoc !
Thunderbird Portable -brak połączenia tylko na jednym kompie
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
- ciaper
- Z nami od: 14 lipca 2013, 18:55
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
Naprawdę nikt nie ma pomysłu jaka jest przyczyna problemu ?
Występuje on tylko na jednym komputerze ...
Występuje on tylko na jednym komputerze ...
- ciaper
- Z nami od: 14 lipca 2013, 18:55
Odp: Thunderbird Portable -brak połączenia tylko na jednym k
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:48.0) Gecko/20100101 SeaMonkey/2.45a1
Skoro tylko na jednym komputerze to przyczyna tkwi w konfiguracji tego komputera.
Ustawienia, blokady, firewall, antywirus etc.
Może jak rozwiniesz temat o: rodzaj OS, zainstalowane antywirusy, konfiguracja sieci itp. to ktoś będzie w stanie powiedzieć coś więcej...
Ustawienia, blokady, firewall, antywirus etc.
Może jak rozwiniesz temat o: rodzaj OS, zainstalowane antywirusy, konfiguracja sieci itp. to ktoś będzie w stanie powiedzieć coś więcej...
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird