Jestem nowy na forum, ale bez tego, przejdę do rzeczy
Bilbioteka z pobieraniem plików
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Bilbioteka z pobieraniem plików
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:45.0) Gecko/20100101 Firefox/45.0
Witam!
Otóż, gdy wchodzę w bibliotekę pobierania plików to mam tam tego multum...ale niestety to nie sięga daleko. Nie kasowałem historii dobre pare lat, ale w bibliotece moje pobrane pliki sięgają najwyżej lipca ubiegłego roku, a ja potrzebuje plików, które ściągałem jeszcze jeszcze wcześniej. Niestety tych plików nie mam już na komputerze, ale w historii pobierania powinny być, ale tak jak już mówiłem, w historii tego nie ma, tak jakby historia powoli sama si,ę czyściła. Mogę jakoś sprawdzić całość? Może jakiś folder Mozilli na Dysku C będzie to miał? Zaznaczę od razu, że jak wchodzę w swój profil na Dysku C to nie ma tam ani downloads'rdf ani downloads.sqlite :/ Albo może źle szukam, ma ktoś jakieś sugestie?
- mamproblem123
- Z nami od: 25 marca 2016, 20:38
Odp: Bilbioteka z pobieraniem plików
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Android 4.1.1; Tablet; rv:45.0) Gecko/45.0 Firefox/45.0
Masz rację, historia pobierania zawiera ograniczoną liczbę rekordów. Starsze dane są czyszczone.
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
dexter pisze:Masz rację, historia pobierania zawiera ograniczoną liczbę rekordów. Starsze dane są czyszczone.
Ale nie można tego jakoś odszukać w plikach? Przecież ja tego nie kasowałem, a w internecie czy nawet na Dysku C nic nie powinno ginąć :/
- mamproblem123
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Android 4.1.1; Tablet; rv:45.0) Gecko/45.0 Firefox/45.0
Jeżeli jesteś zwolennikiem hipotezy przetrwania wszelkich danych, z pewnością zrobiłeś wcześniej kopię profilu lub całego dysku.
Poszukaj tych danych w kopii archiwalnej.
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
dexter pisze:Jeżeli jesteś zwolennikiem hipotezy przetrwania wszelkich danych, z pewnością zrobiłeś wcześniej kopię profilu lub całego dysku.
Niestety nie zrobiłem takiej kopii...ale przecież to tylko głupia historia pobierania, z pewnością gdzieś musi być
- mamproblem123
• Strona 1 z 1