przywracanie maili
Moderator: Pomocy?!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Odp: przywracanie maili
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Linux; Android 5.1.1; SM-G531F Build/LMY48B) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/48.0.2564.95 Mobile Safari/537.36
Witam, mam problem podobny. Jaknmoge odzyskac maile wychodzące w mozilla? Poczta POP3. Jestem laikiem, nie znam sie a bardzo mi zalezy. Prosze o pomoc... krok po kroku gdzie wejsc, co wpisac,kliknac etc... to sprawa zycia i smierci dlatego bardzo prosze o pomoc
- Iwona80
Odp: przywracanie maili
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0
Witajcie,
Rady z tego watka pozwolily odzyskac mi maile, za co bardzo dziekuje. Mam tylko jeden problem. Maili do odzyskania jest ponad 2000 i kiedy w pliku Inbox zmianiam status zgodnie z wytycznymi z tego watki wszytskich 2000 naraz to po wlaczeniu program pocztowy ich nie widzi. Jezeli natomiast zmieniam po 5 czy 6 maili wszystko dziala. I tu moja prosba o pomoc. Co robie nie tak? WOlalbym nie zmieniac tych 2000 maili w paczkach po 5 sztuk
Dziekue i pozdrawiam
Rady z tego watka pozwolily odzyskac mi maile, za co bardzo dziekuje. Mam tylko jeden problem. Maili do odzyskania jest ponad 2000 i kiedy w pliku Inbox zmianiam status zgodnie z wytycznymi z tego watki wszytskich 2000 naraz to po wlaczeniu program pocztowy ich nie widzi. Jezeli natomiast zmieniam po 5 czy 6 maili wszystko dziala. I tu moja prosba o pomoc. Co robie nie tak? WOlalbym nie zmieniac tych 2000 maili w paczkach po 5 sztuk
Dziekue i pozdrawiam
- Gość
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Wróć do Klient poczty Thunderbird