W histroi strona na kórej nie byłem
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
W histroi strona na kórej nie byłem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:53.0) Gecko/20100101 Firefox/53.0
Witam. Ja mam od nie dawna taki problem. Włączam kompa wchodzę na Mozilla (53.03) np. na o2.pl klikam zakładkę historia a tutaj na moich oczach pojawia się strona Facebooka na którą nie wchodziłem. Pozmieniałem hasła gdzie się da ale problem dalej się pojawiai to codziennie. W ustawieniach Facebooka jest wszystko dobrze ustawione. To tak jakby przeglądarka sama próbowała wejść na fb i pokazuje strony logowania fb. Możecie pomóc bo mam coraz gorsze podejrzenia
- fisz
Odp: W histroi strona na kórej nie byłem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0
fisz pisze:klikam zakładkę historia a tutaj na moich oczach pojawia się strona Facebooka na którą nie wchodziłem. [..........]
jakby przeglądarka sama próbowała wejść na fb i pokazuje strony logowania fb.
jednak doprecyzuj:
1.
tzn. gdy nie klikasz na (slowo) "Historia" - nie laduje sie samoistnie www z logowaniem fb?
2.
od samego klikniecia w slowo "Historia" - laduje sie www z logowaniem fb oraz (oczywiscie) otwiera sie panel "Biblioteka" z historia i zakladkami?
3.
bez klikania w "Historia" kliknij w "Zakladki", masz wowczas dostep i do zakladek, i do "Historia" - jest w Historii jakis wpis fb?
- covo
- Z nami od: 21 maja 2003, 01:02
• Strona 1 z 1